IZBORI 2016

U Svrljigu proglašene još dve izborne liste

Broj pregleda

Opštinskoj izbornoj komisiji u Svrljigu predate su još dve izborne liste, koje su i usvojene.

seselj

Naime, pod rednim brojem 2 nalazi se “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, dok će pod rednim brojem 3 – na lokalnim izborima u Svrljigu izaći stranka “Zelena stranka – Zelena strana“.

Inače, na Parlamentarnoj listi pod rednim brojem 1 je lista “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, na drugom mestu “Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka (Nova, DSHV, ZZS), pod rednim brojem 3 nalazi se lista “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“…

Zanimljivo je istaći da svrljiške demokrate i socijalisti nisu još uvek uspeli da predaju svoje izborne liste za lokal, bez obzira što je do skora bila praksa da se brojevi sa republičke izborne liste prepisuju i na lokalu.

Podsetimo da je pod rednim brojem 1 široka koalicija koju predvode Ujedinjena seljačka stranka i Srpska napredna stranka.

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

4 Komentar

  • SPS i DS i dalje ne mogu da sakupe potpise. Niko nece da potpise za ispusene mustikle.

    • Ovde se radi o vesti vezanoj za SRyS, a sto se tice SPS i DS, da li stvarno mislis da ne mogu da sakupe potpise,…,

  • Svaka čast vreme je za radikalni zaokret u politici moj izbor na lokalu Br.2 a za parlament Br.4. Srpska Radikalna stranka je trenutno druga u Srbiji po jačini hteli vi to ili ne ali tako je. Poseta Rogozina Zemunu nije bila slučajnost.

  • U SNS osta usamljeni Jeremija i sitna buranija,sram vas bilo da se krijete iza liste USS.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *