IZBORI 2016

U Svrljigu proglašene još dve izborne liste

Ukupan broj pregleda:

Opštinskoj izbornoj komisiji u Svrljigu predate su još dve izborne liste, koje su i usvojene.

seselj

Naime, pod rednim brojem 2 nalazi se “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“, dok će pod rednim brojem 3 – na lokalnim izborima u Svrljigu izaći stranka “Zelena stranka – Zelena strana“.

Inače, na Parlamentarnoj listi pod rednim brojem 1 je lista “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, na drugom mestu “Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka (Nova, DSHV, ZZS), pod rednim brojem 3 nalazi se lista “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“…

Zanimljivo je istaći da svrljiške demokrate i socijalisti nisu još uvek uspeli da predaju svoje izborne liste za lokal, bez obzira što je do skora bila praksa da se brojevi sa republičke izborne liste prepisuju i na lokalu.

Podsetimo da je pod rednim brojem 1 široka koalicija koju predvode Ujedinjena seljačka stranka i Srpska napredna stranka.

4 Responses

  1. Svaka čast vreme je za radikalni zaokret u politici moj izbor na lokalu Br.2 a za parlament Br.4. Srpska Radikalna stranka je trenutno druga u Srbiji po jačini hteli vi to ili ne ali tako je. Poseta Rogozina Zemunu nije bila slučajnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *