IZBORI 2016
Broj pregleda

Prikupljanje potpisa za listu ”Dosta je bilo – Saša Radulović”

Prikupljanje potpisa za listu ”Dosta je bilo – Saša Radulović” počela je u ponedeljak u prostorijama Udruženja u Nišu, Kej 29. decembra 14b/2.

sasa radylovic

Podršku listi ”Dosta je bilo – Saša Radulović” za republičku listu možete dati svakog radnog dana od 15 do 20 sati, a vikendom od 11 do 14 sati.

Građane Svrljiga pozivamo da dođu u niške prostorije i podrže nas svojim potpisom.

Pokret Dosta je bilo – Saša Radulović zalaže se za potpunu transparentnost javne vlasti kao jedini način da se zaustavi korupcija i za zaustavljanje partijskog zapošljavanja koje uništava našu državu i privredu, a na koje se godišnje iz budžeta baca oko milijardu evra. Zahtevamo vraćanje otetih penzija i uvođenje univerzalne socijalne i zdravstvene zaštite za sve građane Srbije.

Cilj našeg programa od 20 tačaka, sa kojim izlazimo na izbore, je uvođenje reda i sistema koji će omogućiti jednake šanse za sve, razvoj privrede, uvođenje progresivnog oporezivanja i jačanje demokratskih institucija.

„Dosta je bilo – Saša Radulović“, Svrljig

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Штета што немате листу за локалне изборе. Претпостављам да не би имали неке шансе да прођете цензус. Пуно среће на републичким изборима.

Komentar

Your email address will not be published.