IZBORI 2016
Broj pregleda

Prikupljanje potpisa za listu ”Dosta je bilo – Saša Radulović”

Prikupljanje potpisa za listu ”Dosta je bilo – Saša Radulović” počela je u ponedeljak u prostorijama Udruženja u Nišu, Kej 29. decembra 14b/2.

sasa radylovic

Podršku listi ”Dosta je bilo – Saša Radulović” za republičku listu možete dati svakog radnog dana od 15 do 20 sati, a vikendom od 11 do 14 sati.

Građane Svrljiga pozivamo da dođu u niške prostorije i podrže nas svojim potpisom.

Pokret Dosta je bilo – Saša Radulović zalaže se za potpunu transparentnost javne vlasti kao jedini način da se zaustavi korupcija i za zaustavljanje partijskog zapošljavanja koje uništava našu državu i privredu, a na koje se godišnje iz budžeta baca oko milijardu evra. Zahtevamo vraćanje otetih penzija i uvođenje univerzalne socijalne i zdravstvene zaštite za sve građane Srbije.

Cilj našeg programa od 20 tačaka, sa kojim izlazimo na izbore, je uvođenje reda i sistema koji će omogućiti jednake šanse za sve, razvoj privrede, uvođenje progresivnog oporezivanja i jačanje demokratskih institucija.

„Dosta je bilo – Saša Radulović“, Svrljig

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Штета што немате листу за локалне изборе. Претпостављам да не би имали неке шансе да прођете цензус. Пуно среће на републичким изборима.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *