DA SE POPRAVI!!!
Broj pregleda

Narodni poslanik obišao sportsko igralište i druge infrastrukturne radove

Posle pisanja ”Svrljiških novina” o problemu  i nedovršenom sportskom igralištu u naselju Padalište, narodni poslanik Milija Miletić danas je krenuo u obilazak ovog, ali i mnogih drugih infrastrukturnih radova na teritoriji naše opštine kako bi se uverio u kvalitet izvršenih radova.

Miletić obišao naselje Padalište, foto: M.M.
Miletić obišao naselje Padalište, foto: M.M.

Miletić kaže da je sportsko igralište u naselju Padalište lepa zamisao da ovaj deo grada dobije sve elemente jednog lepog sportskog terena sa tribinama. On dodaje da je za tu namenu izdvojeno dosta sredstava iz opštinske kase i da se o završnim ali i svim ostalim infrastrukturnim radovima mora voditi računa.

Narodni poslanik kaže da je igralište izgrađeno, ali se vidi da je sve ostalo nedovršeno, jer posle svake kiše na ovom mestu je potpuni haos.

On je pozvao odgovorne, najpre predstavnike JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga” i one koji su izvodili radove da ovo igralište dovedu u red i završe započete poslove.

Cilj je da se deca i mladi ljudi iz ovog kraja bave ozbiljnije sportom, da imaju mesta gde da izađu i kvalitetno provedu vreme van kuće, rekao je Miletić.

Po sugestijama mnogobrojnih građana Miletić je danas apelovao da se, nakon uređenja oko sportskog terena, postavi i zaštitna ograda – žica oko celog igrališta.

POD HITNO UREDITI SAOBRAĆAJNICE

Ulica Stavre Partizana, foto: M.M.
Ulica Stavre Partizana, foto: M.M.

Miletić je danas obišao i putne pravce, najpre u ulici Stavre Partizana gde je posle sanacije vodovodne mreže ostao raskopan deo ulice, a potom i prema Niševcu, na nekoliko metara od odvajanja sa regionalnog puta, gde je takođe, nakon postavljanja propusne cevi ulica ostala neasfalitrana.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Zasto ga nema i predsednik Opstine Igor Davidovic

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *