POLITIKA
Broj pregleda

USS se širi po celom jugoistoku zemlje

Juče je u niškom selu Čokot izabrano novo rukovodstvo Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Palilula. Za predsednika Opštinskog odbora jednoglasno je izabran inženjer poljoprivrede Saša Stefanović.

uss-palilulaa

Izbornoj skupštini prisustvovao je i narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić.

On je tom prilikom istakao da će se i dalje zalagati za razvoj sela, malih opština i gradova na jugoistoku zemlje, kroz razvoj poljoprivrede i privrede.

Čokot i ovaj deo Niša prepoznatljiv je po jakim poljoprivrednim proizvođačima. Ljudi iz ovog dela Niša bukvalno žive od poljoprivrede, kao i generacije unazad, rekao je Miletić.

Miletić je nagovestio da stranka nastavlja širenje i da trenutno ima oko 55 odbora po celoj Srbiji.

Vredno je spomenuti da je Ujedinjena seljačka stranka jedina stranka sa predstavništvom van Beograda, u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Čestitam na širenju ali od toga trebaju da imaju koristi i Svrljižani. Dobro je to što sedište partije jeste i dalje u Svrljigu, a ne negde drugde. Ne daj Bože da se prebaci u Beograd, jer bi to značilo izdaju onih za koje se kaže da su centralna tačka u životu stranke a to su poljoprivrednici. Lepo je širiti se po teritorijama gde je poljoprivredna delatnost dominantna jer ima osnove za uspeh u borbi za vlast, na lokalnom nivou. USS ne bi trebala da imitira druge, velike stranke kao što su SNS ili SRS, odonosno SPS pošto imaju potpuno različite percepcije u opredeljenju ka ciljanoj grupi birača. Sve dok se držite svoje ciljne grupe, tj. poljoprivrednika, imaćete napredak u svom radu i razvoju. Kako je taj deo stanovništva i dalje dosta velikog udela u ukupnom broju, budućnost USS je izvesna, samo se postavlja pitanje udela u lokalnoj i nacionalnoj vlasti.Živeo Svrljig!!!.

  • SVAKA ČAST ČOVEK ZNA ŠTA RADI, ZNA DA RADI I OD MENE LIČNO IMA PUNU PODRŠKU.
    NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA NEMA REALNOG KONKURENTA…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *