Search
Close this search box.
SVET MUZIKE
Broj pregleda

Di džej iz Svrljiga nastupa u Meksiko Sitiju

Podeli sa prijateljima:

Lokalni di džej Miloš Miladinović, u regionu poznatiji kao di-džej Bomber nastupiće 17. oktobra 2015. godine u jednom od najvećih gradova na svetu – Meksiko Sitiju, glavnom gradu države Meksiko.

milos miladinovic - zack rock

Naime, Miloš Miladinović, pored toga što se bavi di-džejingom, u muzičkom svetu poznat je i kao generalni menadžer ”Balkan Connection” – jedne od najpoznatijih nezavisnih izdavačkih kuća koja izdaje isključivo ”progressive house” muziku.

Pored toga, menadžer je još dveju izdavačkih kuća i asistent više od desetak etiketa (label-a) iz svih krajeva sveta: Argentine, Rusije, Slovenije, Bugarske, Indije…

U svojoj karijeri Miladinović je pripremio preko 600 muzičkih izdanja koje sadrže preko 2500 traka, koje su dobile podršku od strane svetski poznatih di-džejava i producenata kao što su: ”Hernan Cattaneo”, ”Armin van Burren”, ”Nick Warren”, ”Eelke Kleijn” i dr. Imao je zadovoljstvo da radi i sa poznatim izvođačima iz sveta ”progressive house-a” kao što su ”Dousk”, ”Cid Inc.”, ”Kassey Voorn”, ”Luke Poreter”…

Nedavno je izdao i kompilaciju muzike sa poznatim di-džejem i producenatom iz Rusije – Ewanom Rillom, za jednu od najpoznatijih ”progressive house” izdavačkih kuća na svetu ”Proton (Compiled & Mixed)”.

Sveobuhvatni uspeh u muzičkom svetu doveo je do toga da se ljudi iz Meksika zainteresuju za nastup ovog Svrljižanina u svom glavnom gradu – Meksiko Sitiju. On će 17. oktobra u diskoteci ”Roma Forum” nastupiti zajedno sa Zack Roth-om, poznatim di-džejem i producentom iz Njujorka.

Inače, pre njih u ovom klubu nastupale su poznate svetske zvezde elektronske muzike kao što su: ”Miss Kittin”, ”Damian Lazarus”, ”Roman Flugen”, ”Mathew Jonson” i drugi.

Vredno je istaći da je svrljiški di-džej u svojoj karijeri nastupao na preko 1000 žurki i muzičkih festivala u regionu.

4 Komentara

  1. Sinoc su dve glavne vesti obisle Srbiju :
    – Otkrivena voda na Marsu
    – Seselj usao na farmu
    Ova danasnja vest je po meni jaca, ali najiskrenije.

  2. Svaka cast, veliki uspeh si postigao svojim neumornim radom i zalaganjem…Zelim ti svako dobro i jos veci uspeh od <3 !!!
    PS. Lep provod u Meksiku … 😀

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano