AKCIJA

Asfaltiranje seoskih puteva u Beloinju

Broj pregleda

Krajem prošle nedelje akcija “Na dinar, četiri dinara“ nastavljena je asfaltiranjem seoskih puteva kroz selo Beloinje. 

asfaltiranje-beloinjeNakon uspešno asfaltiranog puta u selu Đurinac, mašine “TrAce“ preselile su se u selo Beloinje gde je opština pomogla akcijom “Na dinar, četiri dinara“ da se uredi putna infrastruktura asfaltiranjem dva prilazna puta.

jelena

Tom prilikom ovo selo posetila je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović kako bi se lično uverila u kvalitet radova i popričala sa žiteljima sela o ostalim problemima.

Žitelji su dali predloge šta treba da se asfaltira, a to su najugroženiji delovi sela gde je asfalt najpotrebniji. Inače, u Beloinju je asfaltirano više od pola kilometara puta, istakla je Jelena Trifunović.

Beloinje-asfalt

Inače, asfaltiran je i prilazni put koji spaja regionalnu saobraćajnicu sa selom i vodi do prve seoske prodavnice, a koji je takođe bio u jako lošem stanju.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Duhovski utorak, Beloinje, foto: M.J. privatna arhiva

Duhovski utorak obeležen u Beloinju

U hramu Svetog Marka u Beloinju juče je obeležen Duhovski utorak, seoska slava. Tim povodom crkvu Sv. Marka i selo Beloinje je posetili su predsednik

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *