Search
Close this search box.
OBAVEŠTENJE
Broj pregleda

Počinje Program zapošljavanja Svrljižana

Podeli sa prijateljima:

Opština Svrljig u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje učestvuje u finansiranju programa i mera aktivne politike zapošljavanja.

opstina

Javni konkursi i javni pozivi su objavljeni na oglasnoj tabli Opštinske uprave i sajtu NSZ-a. Pozivaju se sva nezaposlena lica koja su zainteresovana da uzmu učešće u ovim programima, a naročito u programu za realizaciju javnih radova, da se jave u ispostavu Nacionalne službe za zapošljavanje u Svrljigu.

Predsednik opštine
Jelena Trifunović

2 Komentara

  1. Ovo je tema koja život u Svrljigu menja, pa pozivam da se i ove on line novine malo više posvete realizaciji ovog zajedničkog programa opštine i NSZ. Treba više ekonomskih tema da bude u ovom vidu medija koji prati život ove opštine. Npr. dugo nije pisano o privrednicima i preduzetnicima registrovanim na teritoriji opštine Svrljig, kao i firmama koje su sa teritorije opštine i koje su dobile poslove na infrastrukturnom uredjenju opštine, a na temu raspoloživih ljudskih resursa. Imaju li svi privredni subjekti dovoljno dobru stručnu strukturu ili se u javnosti ne obznanjuje da se problemi za odrednjenim zanimanjima i veštinama ne mogu nadomestiti sa evidencije NSZ. Kakvo se poslovanje očekuje sa ovim stimulativnim sredstvima NSZ, tema je o kojoj bi trebalo da razgovaraju novnari ovih on line novina sa najačim privrednicima i preduzetnicima sa teritorije ove opštine. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano