LALINAC
Broj pregleda

Revijalna priredba povodom petogodišnjice ”Susreta sela”

Petogodišnjica ponovnog pokretanja manifestacije “Susreti sela” svrljiške opštine, biće obeležena revijalnom priredbom, koja će se održati u Lalincu, u ponedeljak, 31. avgusta od 19 časova.
susret

Na ovoj priredbi posetioci će imati priliku da vide najuspešnije tačke sa ovogodišnjih, ali i Susreta održanih prethodnih godina, a za muzički deo programa zadužen je orkestar Mroljuba Minje Radojkovića.

Lalinac, ponedeljak, 31. avgust od 19,00 časova.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Tako treba jedan uspešan razvojni period da se obeleži. Susreti sela su svoj razvojni ciklus završili i sada je da se ova manifestacija održi i podiže na viši nivo. Susreti ljudi i stvaralaštvo koje se vidi na tim danima, po selima, znači da se ima sadašnjost ali i da se stvara budućnost sela svrljiške opštine. Ima se još toga uraditi a najviše se može podići nivo promocije ovih sela putem društvenih mreža, pa se to očekuje u organizovanom nastupu ljudskih i materijalnih resursa Kancelarije za mlade. Živeo Svrljig!!!

  • miroslave sta li ti pricas..kakv visi nivo..i ovo sto se organizuje je sve na silu da bi se neke stvari ispostovale…za koga da se organizuje..kakva sela

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *