LALINAC

Revijalna priredba povodom petogodišnjice “Susreta sela“

Ukupan broj pregleda:

Petogodišnjica ponovnog pokretanja manifestacije „Susreti sela“ svrljiške opštine, biće obeležena revijalnom priredbom, koja će se održati u Lalincu, u ponedeljak, 31. avgusta od 19 časova.
susret

Na ovoj priredbi posetioci će imati priliku da vide najuspešnije tačke sa ovogodišnjih, ali i Susreta održanih prethodnih godina, a za muzički deo programa zadužen je orkestar Mroljuba Minje Radojkovića.

Lalinac, ponedeljak, 31. avgust od 19,00 časova.

2 Komentar

  • Tako treba jedan uspešan razvojni period da se obeleži. Susreti sela su svoj razvojni ciklus završili i sada je da se ova manifestacija održi i podiže na viši nivo. Susreti ljudi i stvaralaštvo koje se vidi na tim danima, po selima, znači da se ima sadašnjost ali i da se stvara budućnost sela svrljiške opštine. Ima se još toga uraditi a najviše se može podići nivo promocije ovih sela putem društvenih mreža, pa se to očekuje u organizovanom nastupu ljudskih i materijalnih resursa Kancelarije za mlade. Živeo Svrljig!!!

  • miroslave sta li ti pricas..kakv visi nivo..i ovo sto se organizuje je sve na silu da bi se neke stvari ispostovale…za koga da se organizuje..kakva sela

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *