Svrljiške novine

LEPOTA
Broj pregleda

Bazen ”Pastirište” prepun kupača

Svrljižani su spas od visokih tempratura potražili na kupališnom kompleksu ”Bazeni Pastirište” koji je danas zvanično počeo sa radom.

pastiriste--bazen
Bazeni Pastirište

Danas, prvog radnog dana do 12 časova  bazen je posetilo nešto više od 200 kupača.

Očekujemo u toku dana veći broj kupača, bazen radi tek dva sata i zadovoljni smo brojem ljudi koji su nas posetili– kažu iz uprave Bazena.

Milija Miletić kupuje kartu
Milija Miletić kupuje kartu

Bazen su posetili i narodni poslanik Milija Miletić, predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i Opštinska većnica zadužena za mlade Iva Antić.

Naši Svrljižani imaju razloga da budu zadovoljni. Bazen je mesto koje će posećivati svi, ali i gosti i turisti sa strane, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Danas su u Svrljig došli kupači i gosti iz Niša, Pirota, Aleksinca, Knjaževca i ostalih mesta u okruženju, a prvi kupač na bazenu bio je Nišlija Pajić Luka.

Pajić Luka - prvi kupač na bazenu Pastirište
Pajić Luka – prvi kupač na bazenu Pastirište

Cena karte za ovogodišnju sezonu iznosi 100 dinara.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Ovo je ono o čemu sam mnogo puta pisao do sada. Ovde se pokreće vanpansionska potrošnja, pa se ide dalje. Sada je na privatnoj inicijativi da iskoristi ulaganja opštine u bazene na Pastirištu, pa da osposobi svoje prostore za iznajmljivanje i eto ide investicija na investiciju, stižu i prihodi od toga pa se može dalje razvijati ova nerazvijena opština. Sada se pitam gde su predstavnici Udruženja voćara i udruženja pčelara Svrljiga da ponude svoje proizvode ili složenije proizvode gde će njihovi ući kao sirovine. Nadam se da će i ZZ Svrljižanka reagovati pa da će svojim radom Marko Mladenović pokrenuti i staro i mlado da pravi pare od gostiju koji dolaze na bazen i druge manifestacije u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!.

  • Bazen je fenomenalan.

    • Drago mi je da ste baš Vi, poštovani DFilipovic, napisali ovu rečenicu. Poštovanje za iskazan stav o bazenu, ali sa druge strane i razočarenje što se niko osim Vas i mene nije oglasio svojim vidjenjem i doživljajem bazena. Eh, to je problem u Svrljigu, baš ta težina iskazivanja svoga stava, svoje misli i opredeljenja kada je stanje ovakvo kao što je kod ovog bazena. Živeo Svrljig!!!.

    • Samo fali još ležaljki.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *