KONAČNO
Broj pregleda

Počinje asfaltiranje ulice Vase Albanca i puta ka Babinom zubu

Od naredne godine krenuće radovi na izgradnju puta Svrljig – Babin zub, što će biti najkraći put od Niša do tog dela Stare planine. 

put-babin-zub

Mihajlović je rekla novinarima tokom obilaska radova u Ulici Vase Albanca koja je deo drzavnog puta u Svrljigu da će u plan za sledeću godinu ući i gradnja puta od Svrljiga do Babinog Zuba što je neophodno za razvoj tog dela Srbije i turizma.

Izgradnja tog puta značajno će doprineti razvoju turizma u ovom delu Srbije, a pogotovu će probuditi Svrljig, istakla je ministarka saobraćaja i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

Ona je rekla da će za nekoliko dana biti završeni radovi na proširenju Ulice Vase Albanca.

Ne postoji mali i veliki grad, niti mala i velika ulica, pa nije Beograd Srbija, poručila je Mihajlović napomenuvši da svake nedelje obilazi saobraćajnice u Srbiji na kojima se izvode radovi.

Narodni poslanik Milija Mietić istakao je da je izgradnja ovog puta od velikog značaja i naglasio da bi Svrljig u svakom pogledu – izgradnjom ovog puta, napredovao, prvenstveno u ekonomskom planu, a onda i u privlačenju investitora kojima je na prvom mestu dobra putna infrastruktura.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Svaki ministar je dosad obecao da ce taj put biti gotov a jos uvek nije….smemo li da verujemo opet?

  • Pustimo ministre da pričaju svoje političke priče, a okrenimo se onome što svako do nas u svom dvorištu može da uredi i ulepša sa svojih deset prstiju i velikom ljubavlju za Svrljig. Iako je prošla još jedna poseta ministara iz aktuelne Vlade R.Srbije, iako je prošla i jubilarna Belmužijada ima zašto da se zasuču rukavi i radi na privatnim posedima duž upravo sredjenih gradskih ulica. Čulo se za Svrljig, dolaziće i novi gosti pa treba ih dočekati kao što dolikuje dobrim srpskim domaćinima čistog dvorišta, čistog odela i čistog pravoslavnog obraza. Zato i pišem ove redove i pozivam sve da se uhvate posla koji mogu sami da obave u svojem imanju, a onda će i celokupni život u Svrljigu biti lepši i ugodniji a takav će i utisak biti kod gostiju koji nam dodju u posetu. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *