FUDBAL
Broj pregleda

Fudbaleri propustili šansu za ulazak u viši rang

Svrljiški plavci propustili su priliku da se plasiraju u viši rang, odnosno u treću ”Srpsku ligu Istok”, jer su poraženi u Aleksincu od tamošnje ekipe ”Napredak” rezultatom 4:3.  

FK-SVRLJIG

Posle ovog poraza FK ”Svrljig” ima šest bodova manje od prvoplasiranog ”Dunava” iz Prahova.

Do kraja su ostala još dva kola i samo čudo može da pomogne Svrljižanima da se plasiraju u viši rang takmičenja, jer se ”Dunav” u sledećem kolu sastaje sa ”Pukovcem” iz Pukovca, a potom u poslednjem kolu sa poslednjeplasiranom ekipom ”Nemetali” koja ima šest bodova.

Inače, ukoliko FK ”Svrljig” dobije žalbu koju je podneo proteklih dana, a ”Dunav” bude poražen u Pukovcu, onda je u nastavku takmičenja moguć eventualni ulazak Svrljižana u treću ligu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Kad mrtav prdne ce Svrljig da se plasira u Srpsku ligu.

  • svrljig u srpsku ligu a doktor iz bora u zatvor

  • FK Svrljig je ostvario veliki uspeh i da ne predje u viši rang takmičenja sledeće godine. Otvorena je velika putanja ovog FK ali kada se cela FIFA trese od korupcije kako da to ne ugrozi i naš FK. Hajte da budemo ljudi i sve lepo odradimo kao takvi, pa ako i iduće godine budemo u ovom rangu takmičenja neka se iskaže koliko smo jaki kao klub i kao opština, pa da još više privučemo gledalaca na utakmice. Biće tu još rada i znoja, ali kada tako može naš Premijer i narodni poslanik Milija Miletić, mogu i naši ljubimci u plavim dresovima, pa da sledeće godine u ovo doba sve pršti od slavlja u Svrljigu, za prelazak u viši rang takmičenja. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *