INFRASTRUKTURA

Da se u Svrljigu radi i gradi

Broj pregleda

Protekle nedelje narodni poslanik Milija Miletić sastao se sa Marijom Blečić, šefom kabineta potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, i razgovarao oko rešavanja infrastrukturnih problema u Svrljigu.

kabinet-vlade

Sa šefom kabineta potpredsednice Vlade razgovarali smo oko realizacije prethodnih dogovora, rešavanju infrastrukturnih problema u našoj opštini, sve ono što je u nadležnosti Republike, kao na primer putna i železnička infrastruktura, sa akcentom na bolje održavanje saobraćajnica, rekao je Miletić.

Na sastanku je dogovoreno da se realizuje ugovor koji je potpisan sa “Putevima Srbije“, a u narednom periodu Svrljig će najverovatnije posetiti i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Inače, ovo je još jedan sastanak u nizu narodnog poslanika Milije Miletića sa predstavnicima Vlade Republike Srbije na temu unapređenja i ulaganaja i razvoja opštine Svrljig.

Pročitajte i

Radovi, foto: Svrljiške novine, S. Mitić

Nastavljena akcija uređenja puteva pred zimu

Akcija uređenja saobraćajnica pred predstojeću zimu nastavljena je čišćenjem šiblja i grmlja od naselja Rosulja prema Niševcu.  Ovih dana zavšren je posao do firme ,,Cameleon“,

Put, foto: M.A.

Obilnije padavine prave probleme vozačima

Svaka jača kiša na deonici puta od AD ,,Pobeda“ (četkara) prema Beloinju, kod skretanja za donje selo Ribare, pravi probleme vozačima plaveći delove saobraćajnice. Čitaoci

1 Komentar

  • Treba narodni poslanik Milija Miletić da dovede podpredsednicu Vlade R.Srbije u Svrljig i to za Belmužijadu. Može i za Janijadu, pa da se ona uveri u stanje infrastrukture u tom kraju Srbije. Putevi će odneti robu iz Svrljiga, dovesti turiste na manifestacije, ali to treba da se radi u kontinuitetu pa zato i podržavam svaki vid lobiranja narodnog poslanika Miletića kod vrha vlasti.
    Možda bi g-dja Zorana Mihajlović neku konferenciju o položaju žena u ruralnim krajevima Srbije mogla da održi u Svrljigu. Ona i tako je čelna za vladino telo za rodnu ravnopravnost, pa eto ideje za rukovodstvo opštine pošto je i predsednica Jelena verzirana za tu oblast. Živeo Svrljig!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *