K'O U BEOGRAD

FOTO INFO: Dobrodošli u Svrljig

Broj pregleda

Ovih dana izvode se radovi na postavljanju kamenog natpisa na kome piše “Svrljig“ na ulazu u Svrljig iz pravca Knjaževca.

SVRLJIG SVRLJIGSličnu dobrodošlicu možete videti pored autoputa u našoj prestonici, ali i u ostalim većim centrima u Srbiji.

BeogradRadovi će uskoro biti završeni, tako da će Svrljig leto dočekati u novom ruhu.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

5 Komentar

  • Prelepo je, drago mi je sto vidim da se u Svrljigu ljudi trude da ucine sto lepsim ono sto imaju. Samo napred imate moju podrsku!

  • Zarad političke reklame ugrožava se bezbednost i krši zakon. Prvo dali je pribavljena saglasnost od upravljača puta (JP Putevi Srbije) da se na obodu magistralnog puta postavljaju predmeti koji nisu u vezi sa bezbednošću saobraćaja. Drugo radovi nisu obeleženi. Ako dođe do SN neko će debelo odgovarati. Ovo je suprotno zakonu.

  • lepo nema sta

  • Natpis nije loš. Samo je pitanje da li je dobro da stoji na tako opasnoj krivini.

  • Promene se vide, ali treba još mnogo toga uraditi u Svrljigu pre nego što se dese najveće manifestacije. Koliko se toga radi najbolje vi znate, ali se pitam kako će biti slatko za neki dan kada se održava Tortijada u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *