POSLE GREJANJA
Broj pregleda

Stigla mašina za čišćenje balon sale

Osnovna škola, u saradnji sa Lokalnom samoupravom, za potrebe čišćenja balon sale i podova u Školi nabavila je namensku mašinu za čišćenje i dizinfekciju.

Masina-za-ciscenje-podova
Zamenica predsednika SO Svrljig Dragica Ristić i direktor OŠ ”Dobrila Stambolić” Saša Golubović

Vrednost kupljene mašine je 293.000,oo dinara, a javnu nabavku sprovela je osnovna škola ”Dobrila Stambolić”.

Mašina će služiti za cišćenje podova u balon sali i dezinfekciju podova u osnovnoj školi, kaže Dragica Ristić, zamenica predsednika SO Svrljig.

Mašina usisava, pere i odmah suši pod, tako da posle čišćenja sportisti mogu odmah na teren.

Posle postavljanja grejanja, ovom nabavkom zadovoljene su potrebe balon sale što se tiče higijene.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

7 Komentara

 • Jel ovo nova cistacica iz seljacke stranke?Kako se partiski zaposljava ce ispadne da u skolu vise cistaca ima nego u dom zdravlja.Bruka i sramota za rukovodstvo opstine

  • Gospodine Sumenko ili kako god vec se zovete,vi uspesni gradjanin opstine Svrljig?Dali bih ste bili ljubazni i izneli,sta ste vi uradili nesto za ovaj mali gradic?
   Osim iznosenja glupih zakljucaka…Ocigledno da gramada i tresibaba su ostavile teske poslediceu pri usavrsavanju vaseg obrazovanja i pogled ka necemu sto vi ne razumete,da svaki sportski objetak mora da poseduje ovakvu masinu.

   • Koliko ste vi obrazovani vidi se po tome kako pisete.Da li se pise odvojeno ali ne zameram vam jer ste vi iz Seljacke stranke i normalno je da budete nepismeni!

   • Sto se tice masine za ciscenje ne kazem nista i normalno je da je potrebna ali za ove lezilebovice govorim koji primaju platu a ne rade nista.Ako vi takve branite il ste ludi il pripadate istima!

 • nije ovo cistacica vec zamenica predsednika so. 🙂

 • Ulaganja u higijenu sportskih objekata, dugoročno gledano, predstavljaju osnovu njihove upotrebe. Treba misliti na najmladje korisnike ove sale, da se njihovom razvoju pomogne kroz ovakva ulaganja, a onda da se i traži da i sami usvoje visoke standarde higijene u objektima gde žive i rade. Preventiva je, izmedju ostalog i osnova stabilnog zdravlja, a zdravlje naših najmladjih sportista uslov je opstanka ovog naroda. Medju njima su novi šampioni kao što je Novak Djoković ili Španovićeva. Živeo Svrljig!!!.

 • Bravo Miroslave Joviću !!!

Komentar

Your email address will not be published.