Search
Close this search box.
ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU
Broj pregleda

Domu zdravlja na poklon hematološki analajzer

Podeli sa prijateljima:

Dom zdravlja u Svrljigu dobio je od Rotari kluba Zaječar vredan poklon – savremeni hematološki analajzer vredan 8.000 eura, koji će osavremeniti rad laboratorije svrljiškog Doma zdravlja.

Prema rečima direktora Doma zdravlja u Svrljigu Dragana Budimovića, reč je o modernom uređaju koji će puno značiti laboratoriji Doma zdravlja.

Dom-zdravlja-Svrljig

Svečanom uručivanju aparata prisustvovali su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, predstavnici firme „Promedia“ iz Kikinde – koja se bavi distribucijom medicinskih aparata i osoblje Doma zdravlja Svrljig.

UREDJAJ

Pacijenti će od danas brže, tačnije i preciznije dobijati analize iz krvi. Zahvaljujem vam se na ovoj donaciji i nadam se dobroj saradnji u budućem periodu, rekao je direktor Dragan Budimović prilikom primopredaje aparata.

Zvonko Paunović predsednik ”Rotari kluba” iz Zaječara kaže da je ovo prvi aparat koji su donirali u ovoj godini.

Z.Paunovic-Rotari-klub-Zajeca
Zvonko Paunović predsednik ”Rotari kluba” iz Zaječara

Drago mi je da smo danas u Svrljigu i da ćemo na ovaj način pomoći mnogim pacijentima, ali i olakšati posao laborantima, rekao je Paunović.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović pohvalila je saradnju Doma zdravlja sa Rotari klubovima iz Zaječara i Kikinde koji su pomogli i donirali uređaj, ali i istakla sa kakvim se problemima suočava svrljiška opština kada je u pitanju zdravstvo.

Svrljig je razuđena opština i zbog toga potreban je veći broj medicinskog osoblja. Prioritetno ulažemo u zdravstvo, škosltvo i kulturu, ali ne zaboravljamo ni druge oblasti po kojima smo poznati, rekla je Trifunovićeva.

3 Komentara

  1. i naravno kad se ovakav poso zavrsi u kamiondzije se zalije i zamezi i naravno potrosi necija cela plata.da placaju iz svog dzepa ne bi se razbacivali.Sticajem okolnosti sam bas tad bio u restoranu kada su masoni zaposeli kafanu

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano