KNJIGA NA DAR

Akcija prikupljanja knjiga u biblioteci Gordana Todorović

Broj pregleda

Knjige-na-darBiblioteka “Gordana Todorović“ koja radi pri Centru za turizam, kulturu i sport u Svrljigu u saradnji sa osnovnom školom “Dobrila Stambolić“ organizuje dobrotvornu akciju prikupljanja knjiga za učenike isturenog odeljenja u Lalincu, uzrasta od prvog do osmog razreda.

Na inicijativu profesorke srpskog jezika i književnosti Milice Živanović i šefa bibliotečke delatnosti Zorice Branković Basarić akcija je započela 5. i trajaće do 27. januara. S obzirom da je knjižni fond školske biblioteke u Lalincu nedovoljan da zadovolji učeničke potrebe za čitanjem, informisanjem i učenjem. pozivamo sve ljude dobre da poklonjenom knjigom obraduju decu, prodube njihov saznajni svet, olakšaju učenje.

Priključite se akciji Knjiga na dar, donesite udžbenike, lektire, enciklopedije i sve one publikacije za koje smatrate da će učenicima omogućiti da se informišu o znanjima koja će im poboljšati proces obrazovanja i zadovoljiti njihovu znatiželju.

Knjige možeti doneti u biblioteku “Gordana Todorović“ ili pošaljite na adresu: ulica Bore Price, broj 2, 18360 Svrljig.

Omogućimo učenicima da na dan Svetog Save dobiju prigodan poklon – knjige na dar!

Pročitajte i

Dodeljena nagrada ,,Gordana Todorović”

Ivan Novčić, pesnik iz Kraljeva, ovogodišnji je laureat nagrade Gordana Todorović, koju za neobjavljeni rukopis poezije, tradicionalno dodeljuje Centar za turizam, kulturu i sport u

Danas je Svetski dan knjige

Danas se obeležava Svetski dan knjige i autorskih prava. Svetski dan knjige obeležava se 23. aprila svake godine. Ranijih godina na ovaj dan u Centru

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *