FOTO INFO
Broj pregleda

Turisti iz Rusije u Svrljigu

Minule sedmice svrljišku opštinu posetili su i kroz nju prošli mnogi turisti iz zemlje i regiona. Neki od njih putovali su do Stare planine, odnosno Babinog zuba, a pojedini su svratili i noćili u Svrljigu.

rusi

Takođe, protekle nedelje Svrljigu su posetili i Rusi, koji su kombi vozilom doputovali do našeg grada.

Ovo je još jedna svojevrsna prilika da se put koji vodi do Babinog zuba, a prolazi kroz naseljeno mesto u Svrljigu, i bliži je za 60 km nego preko susednog Knjaževca, iskoristi na najbolji mogući način.

(Rubrika: Foto Info – Svrljiške novine)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Čestitam autoru ove fotografije jer je učinio dobro delo za buduće promotivne aktivnosti turističkih potencijala opštine Svrljig na teritoriji Ruske Federacije. Ko bi to mogao da radi već Centar kao organizacija zadužena za te aktivnosti, pa preporučujem da autor ove fotografije što pre dogovori sa čelnikom Centra za turizam, kulturu i sport, adekvatnu nadohnadu za to autorsko delo. Sa druge strane gledano, postavlja se pitanje zašto se nije sa strane opštinske uprave napravilo obeležavanje dočeka Pravoslavne nove godine u duhu promocije verskog turizma na teritoriji opštine Svrljig, baš u smeru ka pravoslavnim vernicima sa prostora Ruske Federacije. Ovo neka bude inicijativa, sa moje strane, da se o ovoj temi detaljno razmotri u rukovodstvu opštinske uprave uključujući i čelnika Centra, Živeo Svrljig!!.

  • Mozda su to ruski reprezentativci u alpskom skijanju koji su na pripremama na Staroj planini?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *