Search
Close this search box.
PREDSEDNICA O BELMUŽIJADI
Broj pregleda

Seminar ”Manifestacije kao pokretači mladih”

Podeli sa prijateljima:

U utorak, 23. decembra, predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović studentima Niša održala je predavanje na temu “Belmužijada“, na drugom po redu seminaru pod nazivom “Manifestacije kao pokretači mladih“.

JT

Trifunovićeva je kroz izlaganje o “Belmužijadi“ bolje upoznala niške studente o organizovanju manifestacije, problemima sa kojima se susreću organizatori, motivima i promocijom grada, brojem posetilaca, ali i ostalim turističkim potencijalima koji su vezani za ovu Manifestaciju.

Ona je istakla da je “Belmužijada“ najveća manifestacija u ovom delu Srbije, kao i da za vreme trajanja Svrljig poseti više od 60 000 ljudi iz cele Srbije i regiona.

SEMINAR-JT

Trifunovićeva je navela kao jedini problem nedostatak smeštajnih kapaciteta, kako u Svrljigu, tako i u Nišu, jer je sve nedovoljno da ugosti mnogobrojne posetioce.

Učesnici seminara mogli su da odgledaju kratkometražni film o ”Belmužijadi” koji je bio prikazan tokom predavanja.

Na predavanju su učestvovali i predavači iz Pirota, Niša, Prokuplja i ostalih opština i gradova.

2 Komentara

  1. Predsednice opstine svrljig nemam reci i sve pohvale u daljem radu jer vi ste vise uradili za gradjane i opstinu Svrljig nego Milija zato vi treba da budete na čelu Ujedinjene Seljačke Stranke a ne Milija samo Jelena napred

  2. Ovo je pravi način da se promoviše Belmužijada, odnosno da se krene u privlačenje još većeg broja posetilaca na 10. – jubilarnoj manifestaciji svrljiškog brenda – Belmuža. Čestitam predsednici Jeleni na nastupu pred studentima Niša, jer su oni veoma bitna ciljna grupa potencijalnih posetilaca višednevne manifestacije “Belmužijada”, ali oni mogu biti i učesnici nekih drugih manifestacija na teritoriji opštine Svrljig, kao što su Janijada i vidovdanski turnir u malom fudbalu. Ciljne grupe u gradu kao što je Niš morale bi permanentno biti gadjane porukama dobrodošlice u Svrljig početkom avgusta, tako da ovaj nastup pred studenitma je odlična aktivnost čelnice opštine. Živeo Svrljig!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano