KONFERENCIJA
Broj pregleda

VII „Božićni festival“

I ove godine nastavljamo sa lepom tradicijom – organizacijom „Božićnog festivala“ sa nekim malim, ali značajnim inovacijama, poručio je pomoćnik predsednice opštine Marko Mladenović na konferenciji za novinare.

IVA-I-MARKO

On je dodao da sam karakter ovogodišnjeg Festivala je humanitarni i sva sredstva koja budu prikupljena biće uplaćena onima kojima je pomoć najpotrebnija. Mladenović je rekao da će nakon Festivala biti održana još jedna konferencija na kojoj će biti reči o prikupljenim sredstvima tokom Festivala.

Iva Antić, koordinator „Božićnog festivala“ i Opštinska većnica, kaže da je početna aktivnost već sutra, u subotu 27. decembra kada će se predstaviti KUD ”Svrljig” tradicionalnim novogodišnjim koncertom.

Ovogodišnji Festival biće veoma zanimljiv i zabavan. Program je primeren mladima i deci, a završna aktivnost je 7. januara u kafeu ”Tref”, rekla je Antićeva.

Pogledajte program ovogodišnjeg Festivala:

P R O G R A M  FESTIVALA

2014. g.

27. 12. 2014./  18 h KUD „Svrljig“ i aerobik dance „Fit life“ u Centru za turizam kulturu i sport Svrljig

28. 12. 2014./  14 h kićenje jelke u centru grada i druženje sa Deda Mrazom; 22h Maskenbal i šminkenbal u kafeu „Zanzibar“ (Najbolje maske biće nagrađene, svi oni koji dođu nemaskirani moćiće da dobiju besplatno iscrtavanje lica kod šminkera koji će biti prisutan)

29. 12. 2014./ 10 h Kićenje jelke u Guševcu; 12 h Kićenje jelke u Lalincu

2015. g.

04. 01. 2015./ 17 h u Sali opštine Svrljig, licitacija likovnih radova; 22h Kafe tref, Dolče vita bend i koktel žurka (ulaz 100 dinara, koktel majstor će praviti koktele od kojih su neki sex on the beach, blue frog, vodka sunrise, long island, mai tai, blue lagoon, tequila sunrise)

05. 01. 2015./ 22 h, kafe Incognito, bend Liga izuzetnih džentlmena (ulaz 100 dinara)

07. 01. 2015./ 22 h, kafe Tref, Lapsus bend, elegant party (ulaz 100 dinara, svi gosti se pozivaju da dođu što elegantnije obučeni)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • program je do….svaka cast

  • Koliko kosta program ili koktel u taj Gusevac sram vas bilo .Vucicu sram te bilo podnesi Hitno OSTAVKU DOLE VLADA

  • Lepo je videti punu salu na uvodnom koncertu KUD”Svrljig”, ali baš mi je žao što je ove godine čitav koncept Božićnog festivala ispustio medjunarodnu komponentu. Očekivao sam da posle onako lepe prisutnosti predstavnika bratske slovenačke opštine Šentjernej na Belmužijadi, na ovom 7. Božićnom festivalu, budu zastupljeni kroz neki vid kulturnog stvaralaštva dece i omladine te opštine. Ne bih da pominjem i decu i omladinu iz bugarskih gradova Lom i Vršec, kao učesnike na ovogodišnjem festivalu, ali možda će biti sluha za ovakve ideje kod Marka i Ive za sledeći Božićni festival. Možda se, posle otvaranja Niškog aerodroma za čarter letove iz Rusije, može razmišljati i o proširenju kulturne saradnje sa gradovima iz te države. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *