BF 2014/2015

Počeo „Božićni festival“

Broj pregleda

U prepunoj sali Centra za turizam, kulturu i sport nastupom „Aerobik dance Fit Life“ i Kulturno-umetničkog društva Svrljig, zvanično je otvoren 7. „Božićni festival“ koji će trajati do 7. januara.

8

Odličnim nastupom veče je otvorila aerobik grupa, a potom je prisutne pozdravila i Festival svečano otvorila Iva Antić, opštinska većnica zadužena za mlade.

Kulturno-umetničko društvo Svrljig, koje već tradicionalno otvara Božićni festival, predstavilo se programom „Igrom kroz Srbiju“ koreografa Duška Živanovića gde su, uz autentične nošnje, od najmlađeg do prvog ansambla, predstavljene igre iz svih krajeva zemlje, a nastup je završen igrama iz jugoistočne Srbije i svrljiškog kraja.

5

Festival se nastavlja već u nedelju, kada će mališani od 14h, zajedno sa Deda Mrazom, kititi veliku novogodišnju jelku u centru Svrljiga.

Organizator Festivala je Centar za turizam, kulturu i sport, a pokrovitelj Opština Svrljig.

Pročitajte i

Božićni festival, foto: M.M.

Završen ,,Božićni festival“ u Svrljigu

Jučerašnjim nastupom kulturno umetničkih društava i zabavnim programom završen je ovogodišnji ,,Božićni festival“.  Poslednji dan Festivala održan je u sali bioskopa, a igrom i pesmom

Božićni festival, program

Sutra počinje 12. ,,Božićni festival“

Tradicionalni ,,Božićni festival“ počinje sutra i trajaće do 10. januara 2020. godine.  ,,Božićni festival“ počinje sutra Školom tradicije za prvake sa temom ,,Čas o Božiću i Božićnom

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *