NAJNOVIJA VEST

Osam sela šesti dan bez struje

Broj pregleda

Bez struje su i dalje sela Radmirovac, Davidovac, Tijovac, Bučum, Okolište, Lukovo, Vlahovo i Manojlica – zaseok Đorinci. Galibabinac nakon šest dana dobio struju!

bandere

Na sanaciji kvarova u selima opštine Svrljig su ekipe ED iz Vladičinog Hana, Vranja, Prokuplja kao i dve ekipe iz Aleksinca.

Po najnovijimim informacijama koje smo dobili u 20 časova od šefa poslovnice „ Jugoistoka“ u Svrljigu Miodraga Videnovića, selo Galibabinac je posle šest dana danas u 19 časova dobilo struju.

Bez struje su i dalje 8 sela na teritoriji opštine Svrljig tačnije 624 domaćinstva i dalje nema struju, prenosi radio Bubamara Svrljig.

Pročitajte i

Nekoliko sela bez struje do 14h

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije, zbog radova na dalekovodu bez struje do 14h ostaće nekoliko sela.  Naime, do 14h struju neće imati: deo sela

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Struja, ilustracija, foto: Redakcija

Pojedina sela i gradske ulice bez struje

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati sela: Kopajkošara, Popšica, Pirkovac i Labukovo. 

Ilustracija, foto: M.M.

Nekoliko sela i gradskih ulica bez struje

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Svrljig danas će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u nekoliko sela i gradskih ulica.  Naime, zbog radova  na

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *