ZABAVA
Broj pregleda

Dečja nedelja: „Puno srce“

U okviru „Dečje nedelje“, u organizaciji udruženja „Kolo srpskih sestara“ iz Svrljiga, u nedelju priređena je manifestacija „Puno srce“.

Decja-nedelja-u-crkvi

Dečja manifestacija „Puno srce“ održana je u porti svrljiške crkve Car Konstantin i carica Jelena. Tom prilikom mališani su mogli da uživaju u recitacijama, pesmama na srpskom i francuskom jeziku, raznim recitacijama, te nastupu najmlađeg ansambla KUD „Svrljig“.

Puno-srce

Priredbu na okićenoj bini za svoje mlađe i malo starije drugare pripremili su učenici Osnovne škole „Dobrila Stambolić“.

Miletic-sa-decom

Inače, u okviru manifestacije za svu decu organizatori su priredili razne turnire u šahu, crtanju, igrama asocijacija i crtanja po licu.

Jelena Eraković
Jelena Eraković

Predsednica KSS Svrljig Jelena Eraković iskoristila je priliku da pozdravi sve goste, mališane i roditelje i da se zahvali lokalnoj samoupravi i pojedincima na ukazanom poverenju i pomoći oko održavanja manifestacije.

Prisutnima se obratio i manifestaciju podržao narodni poslanik Milija Miletić.

On je pohvalio ideju manifestacije i istakao da su deca budućnost ove opštine i Srbije i da sve što lokalna zajednica radi, radi isključivo za njihovu bolju budućnost.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *