Svrljiške novine

SUSRET
Broj pregleda

Susret sa Jenikeom i Drecunom

Narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, sastali su se u subotu, 2. avgusta, sa Akselom Jenikeom iz Kancelarije visoke predstavnice za spoljnu i bezbedenosnu politiku EU, u Beogradu i narodnim poslanikom Milovanom Drecunom.

Miletic-i-Aksel-Janike

Susret je organizovan u zgradi Opštine Svrljig, a povod dolaska Aksela Janikea bio je održavanje, sada već tradicionalne manifestacije Belmužijade.

Aksel Janike i Milovan Drecun, u pratnji svojih saradnika i predstavnika lokalne samouprave opštine Svrljig, obišli su štandove na SC ”Pastirište” i centralni događaj drugog dana Belmužijade.

Drecun

Svrljig se grčevito bori za nova radna mesta, za razvoj privrede i turizma, za bolju i uspešniju budućnost. Svim gostima želimo da pokažemo koliki smo domaćini, domaćini velikog srca. Evropska unija prepoznaje kvalitete ovakvih opština, što dokazuje veći deo projekta koji je usmeren prema devastiranim područjima, ističe Miletić.

Jenike ističe zadovoljstvo zbog posete Svrljigu, te nagoveštava da je ovo tek početak dobre saradnje na svim nivoima.

——

Izvinjenje novinara:

Greškom novinara pogrešno je predstavljen gospodin Aksel Jenike kao šef Regionalne kanc. misije Euleksa, a ustvari je predstavnik iz Kancelarije visoke predstavnice za spoljnu i bezbedonosnu politiku EU, u Beogradu i u Svrljigu –  na Belmužijadi boravio je privatno.

Koristimo priliku i javno se izvinjavamo gospodinu Akselu i Kancelariji visoke predstavnice za spoljnu i bezbedonosnu politiku EU, u  Beogradu, na propustu koji je nenamerno napravljen.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *