Search
Close this search box.
SUSRET
Broj pregleda

Susret sa Jenikeom i Drecunom

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, sastali su se u subotu, 2. avgusta, sa Akselom Jenikeom iz Kancelarije visoke predstavnice za spoljnu i bezbedenosnu politiku EU, u Beogradu i narodnim poslanikom Milovanom Drecunom.

Miletic-i-Aksel-Janike

Susret je organizovan u zgradi Opštine Svrljig, a povod dolaska Aksela Janikea bio je održavanje, sada već tradicionalne manifestacije Belmužijade.

Aksel Janike i Milovan Drecun, u pratnji svojih saradnika i predstavnika lokalne samouprave opštine Svrljig, obišli su štandove na SC ”Pastirište” i centralni događaj drugog dana Belmužijade.

Drecun

Svrljig se grčevito bori za nova radna mesta, za razvoj privrede i turizma, za bolju i uspešniju budućnost. Svim gostima želimo da pokažemo koliki smo domaćini, domaćini velikog srca. Evropska unija prepoznaje kvalitete ovakvih opština, što dokazuje veći deo projekta koji je usmeren prema devastiranim područjima, ističe Miletić.

Jenike ističe zadovoljstvo zbog posete Svrljigu, te nagoveštava da je ovo tek početak dobre saradnje na svim nivoima.

——

Izvinjenje novinara:

Greškom novinara pogrešno je predstavljen gospodin Aksel Jenike kao šef Regionalne kanc. misije Euleksa, a ustvari je predstavnik iz Kancelarije visoke predstavnice za spoljnu i bezbedonosnu politiku EU, u Beogradu i u Svrljigu –  na Belmužijadi boravio je privatno.

Koristimo priliku i javno se izvinjavamo gospodinu Akselu i Kancelariji visoke predstavnice za spoljnu i bezbedonosnu politiku EU, u  Beogradu, na propustu koji je nenamerno napravljen.

NAJNOVIJE NA PORTALU

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano