IZVOR
Broj pregleda

Uređen put do hrama Sveta Petke

Akcija uređenja seoskih puteva nastavlja se na teritoriji opštine Svrljig. Povodom toga, predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević, u pratnji predstavnika JP Direkcije za izgradnju Svrljiga i izvođača kojem je poveren posao, obišli su seoske puteve u Izvoru i Okolištu.

Obilazak-seoskog-mosta

U selu Izvor, na deonici u dužini od 1,2 km, izvršeno je tamponiranje i uređenje puta, kopanje propusta, nivelisanje i postavljanje bankine.

Inače, ovaj put povezuje asfaltni deo puta i hram Sveta Petke u Izvoru.

Hram

Takođe, propusti, tamponiranje i uređenje kolovoza rađeno je i kroz selo Okolište, ali i ostala sela u ovom delu Svrljiga.

Po rečima predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović, selu Okolištu nedostaje most koji povezuje poljoprivredna dobra sa ostatkom selom.

Obilazak-Antonijevic-i-Trifunovic

Most postoji ali je u lošem stanju i svako ko pokuša da pređe nekom većom mehanizacijom rizikovaće, jer je izgrađen od drvene konstrukcije. Ovo je još jedan zadatak za Direkciju koja mora preduzeti određene korake da što pre krene u proces realizacije i sanacije mosta, istakla je Trifunovićeva.

Putni-pravac-do-hrama

Radovi su finansirani iz sredstava JP Direkcije za izgradnju Svrljiga.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Svaka čast neumornim graditeljima! Naša deviza glasi:” Mi ćemo da gradimo, a oni mogu da nas mrze”. Pozdrav.

  • Malo se varaš dotični gospodine ,ako si na čelu opštine treba biti “PREDSEDNIK SVIH GRADJANA,, a ne politicke partije.

    • “Dotični gospodin” na koga aludirate pre svega je čovek,a malo je takvih u ovoj srdini, veliki je radnik, poljoprivrednik,koji ne mrzi,ne zavidi i cini sve dobro za sve ljude pa i za vas koji niste ni svesni toga,jer vas je zaslepila mržnja,sebičluk,što iskreno govoreći samo vama škodi. Pozdrav i ostanite i dalje tako zavidni.

  • Poziv USS koja i vodi opstinu na VNREDNE LOKALNE IZBORE

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *