Search
Close this search box.
VELIKA POSEĆENOST
Broj pregleda

ADRESAR: Nadmašena očekivanja

Podeli sa prijateljima:

PosetaSvrljiški ADRESAR prvog dana posetilo je više od 1500 ljudi, odnosno toliko je upisano jedinstvenih poseta – pokazuje ”Gugl analistika”.

Upis firmi je u toku, a sve informacije možete pronaći na sajtu www.svrljig.biz – sajt ADRESARA.

Biznis adresar opštine Svrljig je registar firmi sa proizvodima i uslugama, kategorizovanih po delatnostima. Pokretač ovog projekta je firma za računarsko programiranje “Simple Look“ Svrljig. Svrljiški Adresar omogućava da brzo i lako pronađete najpotrebnije informacije iz privrede opštine.

One Response

  1. Firma “Simple Look” je pokrenula veliku i izuzetno značajnu aktivnost na teritoriji opštine Svrljig. Prateći rast i razvoj Adresara, pokazaće se koliko je sama firma dorasla tom poslu, od izuzetnog značaja za privredne subjekte koji su registrovani na teritoriji ove opštine, ali će pokazati i koliko će osnažiti ove – Svrljiške novine online. Preporučujem direktoru naznačene firme da sagleda koliko bi bilo lepo podržati jačanje Svrljiških novina online, dok uzrasta Adresar, otvarajući veći prostor za dešavanja u delatnostima iz kojih dolaze oni koji se registruju u Adresaru. Smatram da nedostaje informacija o delovanju privrednika i preduzetnika na teritoriji opštine Svrljig, u ovim Svrljiškim novinama online. Širenjem prostora za one koji rade i opstaju na ovakvom privrednom okruženju, kako u Adresaru tako i u Svrljiškim novinama online, dobiće se na kvalitetu oba ova proizvoda gore imenovane firme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano