Search
Close this search box.
VELIKA POSEĆENOST
Broj pregleda

ADRESAR: Nadmašena očekivanja

Podeli sa prijateljima:

PosetaSvrljiški ADRESAR prvog dana posetilo je više od 1500 ljudi, odnosno toliko je upisano jedinstvenih poseta – pokazuje ”Gugl analistika”.

Upis firmi je u toku, a sve informacije možete pronaći na sajtu www.svrljig.biz – sajt ADRESARA.

Biznis adresar opštine Svrljig je registar firmi sa proizvodima i uslugama, kategorizovanih po delatnostima. Pokretač ovog projekta je firma za računarsko programiranje “Simple Look“ Svrljig. Svrljiški Adresar omogućava da brzo i lako pronađete najpotrebnije informacije iz privrede opštine.

Jedan komentar

  1. Firma “Simple Look” je pokrenula veliku i izuzetno značajnu aktivnost na teritoriji opštine Svrljig. Prateći rast i razvoj Adresara, pokazaće se koliko je sama firma dorasla tom poslu, od izuzetnog značaja za privredne subjekte koji su registrovani na teritoriji ove opštine, ali će pokazati i koliko će osnažiti ove – Svrljiške novine online. Preporučujem direktoru naznačene firme da sagleda koliko bi bilo lepo podržati jačanje Svrljiških novina online, dok uzrasta Adresar, otvarajući veći prostor za dešavanja u delatnostima iz kojih dolaze oni koji se registruju u Adresaru. Smatram da nedostaje informacija o delovanju privrednika i preduzetnika na teritoriji opštine Svrljig, u ovim Svrljiškim novinama online. Širenjem prostora za one koji rade i opstaju na ovakvom privrednom okruženju, kako u Adresaru tako i u Svrljiškim novinama online, dobiće se na kvalitetu oba ova proizvoda gore imenovane firme.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano