Search
Close this search box.
BRZO SE SNAĐI I ODMAH PRONAĐI
Broj pregleda

Svrljiški ADRESAR – mesto za promociju

Podeli sa prijateljima:

Sve što Svrljig može da ponudi naćiće se ili se već nalazi u Svrljiškom ADRESARU. Ideja i osnovni cilj osnivanja ovakvog biznis portala je promocija privrede i turizma svrljiškog kraja.

Adresar

Internet adresar opštine Svrljig osmišljen je da ponudi sve najbolje proizvode i usluge iz ovog kraja počevši od poljoprivrednih i prirodnih proizvoda, zdrave hrane, turističkih potencijala, kroz proekciju svrljiškog sela i svrljiške privrede uopšte.

Cilj je da privreda opštine dobije drugačiju sliku i prozor u svet. Bitno je da potencijalni kupci-saradnici brzo pronađu podatke i stupe u kontakt sa vama a potom i dobiju traženu uslugu.

Adresar je zvanično sa radom počeo u ponedeljak i promo period je do petka, 1. avgusta. Pozivam sve firme, radnje, prodavnice, sve one koji misle da im je mesto u Adresaru, a siguran sam da ih ima dosta, da nam se jave preko sajta ili kontakt telefona kako bi smo napravili saradnju. Adresar je svojevrsna prilika da predstavimo privredu Svrljiga Evropi i svetu što ćemo na profesionalan način činiti, kaže pokretač projekta Dušan Miladinović.

Cena upisa u Adresar na period od godinu dana je simbolična, odnosno za svačiji džep, a cena za prijavu Taxi službi je prilagođena za sve.

Očekuje se upis i mesnih zajednica u Adresar, ali i firmi koje posluju na selu, što će biti još jedan reprezent naših seoskih naselja.

Jedan komentar

  1. Evo jedinstvene prilike da se vidi kako će reagovati preduzetnici Svrljiga i okolnih sela domaćini. Adresar je sredstvo za rad u poslovanju, pa se sada očekuje da pokažu mikro, mali i srednji preduzetnici na teritoriji opštine Svrljig koliko mogu da se nadju na istoj interesnoj strani kao i pokretač ovog posla, g-din Dušan Miladinović. Sam g-din Miladinović već bi trebao da zna na koga može odmah računati, a ko će poveden prvim talasom upisanih u Adresar, doći u drugom i nahnadnim talasima upisa. Ostaje da se vidi kako ćete obavestiti javnost o uspešnosti ovog poslovnog poduhvata, g-dine Miladinoviću, što će biti i sam pokazatelj održivosti ovog posla. U svakom slučaju očekuje se da u Adresar prvo udju oni koji bi imali najviše interesa, a te već imate na Internetu i drugim mrežama, jer znaju značaj.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano