BRZO SE SNAĐI I ODMAH PRONAĐI

Svrljiški ADRESAR – mesto za promociju

Broj pregleda

Sve što Svrljig može da ponudi naćiće se ili se već nalazi u Svrljiškom ADRESARU. Ideja i osnovni cilj osnivanja ovakvog biznis portala je promocija privrede i turizma svrljiškog kraja.

Adresar

Internet adresar opštine Svrljig osmišljen je da ponudi sve najbolje proizvode i usluge iz ovog kraja počevši od poljoprivrednih i prirodnih proizvoda, zdrave hrane, turističkih potencijala, kroz proekciju svrljiškog sela i svrljiške privrede uopšte.

Cilj je da privreda opštine dobije drugačiju sliku i prozor u svet. Bitno je da potencijalni kupci-saradnici brzo pronađu podatke i stupe u kontakt sa vama a potom i dobiju traženu uslugu.

Adresar je zvanično sa radom počeo u ponedeljak i promo period je do petka, 1. avgusta. Pozivam sve firme, radnje, prodavnice, sve one koji misle da im je mesto u Adresaru, a siguran sam da ih ima dosta, da nam se jave preko sajta ili kontakt telefona kako bi smo napravili saradnju. Adresar je svojevrsna prilika da predstavimo privredu Svrljiga Evropi i svetu što ćemo na profesionalan način činiti, kaže pokretač projekta Dušan Miladinović.

Cena upisa u Adresar na period od godinu dana je simbolična, odnosno za svačiji džep, a cena za prijavu Taxi službi je prilagođena za sve.

Očekuje se upis i mesnih zajednica u Adresar, ali i firmi koje posluju na selu, što će biti još jedan reprezent naših seoskih naselja.

Pročitajte i

Svrljiški ADRESAR: Igraonica Happening

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je Igraonica “Happening“. Igraonica Happening se nalazi u tržnom centru, preko puta autobuske stanice, ulaz iz

Svrljiški ADRESAR: Formaggio

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je “Formaggio“. Picerija ”Formaggio” se nalazi u ulici Radetovoj, preko puta Osnovne škole u Svrljigu.

Svrljiški ADRESAR: Zlatni Timok Royal

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je “Zlatni Timok Royal“. Restoran Zlatni Timok Royal se nalazi na ulazu u Svrljig iz

SVRLJIŠKI ADRESAR: Foto Gaga & Bora

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je “Foto Gaga & Bora“. Foto Gaga & Bora – fotografisanje proslava i veselja savremenim

SVRLJIŠKI ADRESAR: Forma Savić

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je svrljiška firma ”Forma Savić”. ”Forma Savić” je samostalna trgovinska radnja i bavi se prodajom nameštaja.

Svrljiški ADRESAR: Pekara ”Zlatni klas”

Po svoj prilici firma nedelje na internet strani “Svrljiški ADRESAR“ je svrljiška pekara ”Zlatni klas”. Pekara ”Zlatni klas” osnovana je davne 1976. godine i uspešno posluje

1 Komentar

  • Evo jedinstvene prilike da se vidi kako će reagovati preduzetnici Svrljiga i okolnih sela domaćini. Adresar je sredstvo za rad u poslovanju, pa se sada očekuje da pokažu mikro, mali i srednji preduzetnici na teritoriji opštine Svrljig koliko mogu da se nadju na istoj interesnoj strani kao i pokretač ovog posla, g-din Dušan Miladinović. Sam g-din Miladinović već bi trebao da zna na koga može odmah računati, a ko će poveden prvim talasom upisanih u Adresar, doći u drugom i nahnadnim talasima upisa. Ostaje da se vidi kako ćete obavestiti javnost o uspešnosti ovog poslovnog poduhvata, g-dine Miladinoviću, što će biti i sam pokazatelj održivosti ovog posla. U svakom slučaju očekuje se da u Adresar prvo udju oni koji bi imali najviše interesa, a te već imate na Internetu i drugim mrežama, jer znaju značaj.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *