JEDNA OD NAJBOLJIH MANIFESTACIJA
Broj pregleda
[post-views]

Promocija „Belmužijade“

Promocija devete privredno-turističke i kulturne manifestacije „Belmužijade“ nastavljena je danas na lokalnim i regionalnim medijima.

Jelena-Trifunovic-predsednica-opstine-Svrljig

Naime, predsednica opštine o velikom spektaklu, koji nas očekuje 1, 2. i 3. avgusta, govorila je danas i na Niškoj televiziji u emisiji “Dobar dan“, ali i na drugim lokalnim i regionalnim medijima.

U programu i takmičarskom delu „Belmužijade“ učestvuje 1500 ljudi što je veoma veliki broj, veći nego proteklih godina. Povećano je i interesovanje za takmičenje Mis pastirica, pogotovu za mlađe kategorije, što me dodatno raduje. Na „Belmužijadi“ nam dolaze i gosti iz Bugarske, Makedonije, Slovenije, Grčke i Bosne i Hercegovine, i to je svojevrsna prilika da u tim danima ponudimo sve što imamo od zdrave hrane i turizma, istakla je Trifunovićeva.

Inače, za vreme Manifestacije binom će prodefilovati 210 pastirica svih uzrasta.

Predsednica opštine istakla je da je veoma bitan događaj koji je faktički sastavni deo „Belmužijade“ – “Sabor gajdaša balkanskih zemalja“, jedinstvena manifestacija u Srbiji, a koji je predviđen da se održi u petak, 1. avgusta.

Na kraju, Jelena Trifunović pozvala je sve ljude da dođu i uživaju u specijalitetima narodne kuhinje, belmužu i kulturno-umetničkom i zabavnom programu.

Pogledajte priloge na ostalim televizijama:

Klikni i pogledaj prilog RTS-a:  PRILOG

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA