Search
Close this search box.
RADOVI 2014
Broj pregleda

Asfaltiranje, uređenje i regulacija na inicijativu Milije Miletića

Podeli sa prijateljima:

Milija Miletić obišao je danas radove koje je inicirao na asfaltiranju državnog puta prvog reda Niš-Zaječar, deonica kod Svrljiga

Miletic

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije i šef odborničke grupe Ujedinjene seljačke stranke u lokalnom parlamentu, Milija Miletić, na prošlim skupštinskim zasedanjima dao je predlog da se rekonstruiše državni put prvog reda Niš-Zaječar, koji prolazi kroz Svrljig, govorio o problemima infrastrukture u Svrljigu i istakao kao gorući problem u saobraćaju – krivinu kod ”Razbiglave”.

Asf

Već danas sve je na nogama, radi se i gradi, ofanziva bivšeg predsednika Miletića, sada ambasadora Svrljiga Skupštini Republike Srbije i u mnogim ministarstvima, urodila je plodom.

asflatiranje-svrljig

Počela je gradnja puta, asfaltira se dotrajala i oronula deonica prema Knjaževcu, uporedo sa tim priprema se teren za izgradnju trotoara u ulici Vase Albanca koje će finansirati lokalna samouprava, a rekonstrukciju kolovoza finansiraće JP Putevi Srbije.

Na prevoju kod ”Razbiglave” detaljno će se urediti saobraćajnica, postaviti saobraćajni znakovi i upozorenja.

Nadzor

U pratnji Narodnog poslanika, radove je danas obišao i Janković Branko rukovodilac odeljenja za održavanje i zaštitu državnih puteva – odeljenje Niš.

Jedan komentar

  1. Hajte komšije da se zasuču rukavi i sredi svako svoje dvorište. Uskoro će ovim putem stići gosti u Svrljig, pa je potrebno sve što je u ličnoj moći i raspoloživoj snazi i znanju da se uradi u svojem dvorištu. Put se sredjuje, Miletić se sa putarima druži, pa na vama je sugradjani da se angažujete i pozovete putem svih mogućih sredstava komunikacije goste u Svrljig. Sada je vreme za rad jer je “Belmužijada” pred nama i treba se dobro pripremiti kao domaćin, svaki stanovnik opštine Svrljig. Koliko god to izgledalo nekima veliki trošak, budite sveni da ste stvorili već tradicionalnu manifestaciju, da ona sada predstavlja magnet za goste i to znači dolazak novca u Svrljig. Treba se potruditi svaki stanovnik Svrljiga da se taj novac iz džepova istoči u toku boravka u Svrljigu, pa da se ima šta raditi i graditi za desetu “Belmužijadu”. ŽIVELA “BELMUŽIJADA” I NAŠ SVRLJIG!!!!!!!!!!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano