Search
Close this search box.
POKRAJ SVRLJIŠKOG TIMOKA
Broj pregleda

Postavljeno novo osvetljenje pored reke

Podeli sa prijateljima:

Sredinom ove nedelje završeni su građevinski radovi na postavljanju rasvete na bedemu, pokraj Svrljiškog Timoka, kod SC “Pastirište“. Tim povodom predsednica opštine Svrljig, Jelena Trifunović, obišla je radilište na sportskom centru.

osvetljenje-poligon

Do skora ovaj deo, od betonskih tribina do pešačkog mosta, bio je mračan za prolaznike i građane koji žive u ovom delu Svrljiga. Rasveta će omogućiti slobodnije kretanje tokom večernjih sati, pogotovu kada su u pitanju deca koja prolaze ovim putem.

Jelena-Trifunovic---Obilazak

Za sada uradili smo jednu stranu bedema. Plan je da se rasveta izgradi i sa druge strane i tek onda će proces biti kompletiran, istakla je predsednica Trifunović.

Inače, postavljeno je šest novih bandera u ovom delu Svrljiga.

2 Responses

  1. Poterajte predsednice Jelena sve majstore koji rade na sredjivanju Svrljiga jer se približava “Belmužijada” i treba doterati mesto da se blista. Doći će gosti, ko zna koliko će zaključaka iz te posete Svrljigu biti osnova za zaključke koji mogu na bolje promeniti život svrljižana, pa sad je još ostalo malo dana i treba ih maksimalno iskoristiti da se sredi i ulepša svaki delić Svrljiga. Brzo će doći prvi gosti i zato poterajte sve raspoložive ljudske i materijalne resurse opštinske uprave i vaše stranke kako ne bi sutra bilo ono pravdanje da se nije moglo i nije se imalo vremena i novca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano