ORGANIZATORI OČEKUJU VELIKU POSEĆENOST

Izvučeni parovi, turnir može da počne

Broj pregleda

U 19 časova u sali SO Svrljig održano je izvlačenje parova 57. Vidovdanskog turnira u malom fudbalu Svrljig 2013. Sutra u 21 h otvaranje turnira.

izvlacenje-turnir

Najstariji turinr u malom fudbalu počinje sutra, na Vidovdan, u 21 sat, a otvoriće ga prošlogodišnji prvaci, ekipa Seven renta car-Retro bar koja će se sastati sa svrljiškim momcima iz ekipe Amphora.

Ove godine učestvuje 20 seniorskih ekipa, raspoređene u 4 grupe. Nosioci tih grupa na izvlačenju bile su ekipe Seven renta car-Retro bar (Knjaževac), Bolji život (Niš), Optika MG (Niš) i KMF Vranje (Vranje).

izvlacenje-57

Učešće na 57. Vidovdanskom turniru uzelo je ukupno 58 ekipa svrstanih u šest kategorija – cicibani, petlići, pioniri, kadeti, mesne zajednice i seniori.

Više od mesec dana traju pripreme najstarijeg turnira u Srbiji. Trudili smo se da Vidovdanski turnir prezentujemo na dostojan način, ali i da ovom takmičenju vratimo stari sjaj, onakav kakav zaslužuje. Ove godine konkurencija je veoma jaka te očekujem izuzetno kvalitetan fudbal ali i veću posećenost nego proteklih godina, izjavio je direktor turnira Dejan Branković, nakon izvlačenja parova.

U konkurenciji mesnih zajednica učešće je uzelo 15 ekipa.

Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira je Opština Svrljig, organizator Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig.

SENIORI:

Grupa 1:

 1. Bolji život
 2. Doktori
 3. Montevideo
 4. Prva liga
 5. Beli Orlovi

Grupa 2:

 1. Optika MG
 2. Mup 92
 3. Kika nameštaj
 4. Put inženjering
 5. Borci za golove

Grupa 3:

 1. Seven renta car – Retro bar
 2. Tref / Bora Bora
 3. Aleksinac
 4. RB Kop
 5. Amphora

Grupa 4:

 1. KMF Vranje
 2. Winter sport
 3. Vavilon
 4. Metal bagatela
 5. Color print plus
Pročitajte i

8 Komentari

 • Dajte raspored utakmica!

 • Siso tebi svaka cast ali ova trojica oko tebe su uvlakaci Milijini.Sta li trazi vasker ovde kad nema nikakve veze s fudbalom!?A gde je u svemu ovom Cip?

  • Ma svaka mu cast, nema sta njemu bar nogice vire od silnog uvlacenja, ali uskoro i on tone od uvlacenja pa se i njemu nogice gube kao i svima!!! A ti bi sve na svetu dao da bar malo mozes da se uvlacis, ali si ga ugasio svuda pa te niko ne “pripusta”. Ostaje ti samo da zavidis cak i uvlakacima…

   • Smesan ti je komentar i glup tj nema nikakav smisao.

    • Smeh se od mesta na kome si se uvukao nikako ne cuje, izadji malo…ima smisla da bar malo udahnes vazduh pa nastavi sa uvlacenjem!

 • de su parovi za kadeti

 • Kad ce grupe i raspored za sve katergorije?

 • Poštovani, Zamolio bih Vas da promenite mesto ekipe SEVEN RENT A CAR – RETRO BAR, umesto KNJAZEVAC da BUDE NIŠ!

  Unapred zahvalni!!!!

Komentar

Your email address will not be published.