Prvomajsko
Broj pregleda

Priznanje Dobrivoju Stojanoviću

Poverenik Saveza samostalnih sindikata opštine Svrljig Dobrivoje Stojanović dobitnik je najvećeg prvomajskog priznanja za dugogodišnji sindikalni rad.

Dobrivoje-Stojanovic

Povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada, danas je Savez Samostalnih sindikata grada Niša, tradicionalno najboljim kolektivima, sindiklanim organizacijama, pojedincima i sindikalnim aktivnistima dodelio kolektivna i pojedinčna priznanja.

Najveće prvomajsko prizanje, Povelju sa plaketom, dobio je Svrljižanin, Dobrivoje Stojanović, poverenik Saveza SS Svrljiga. U obrazloženju stoji da se priznanje Stojanoviću dodeljuje za dugogodišnji sindikalni rad, koji datira još od 199o. godine, u kome se pokazao kao uporan i dosledan borac za sindikalna prava, za socijalnu pravdu, za kvalitetne reforme u sindikatu i društvu.

Zahvaljući se na dobijenom prizanju Dobrivoje je kratko rekao da je ovo priznaje, priznanje i svrljiškom Povereništu.

Povelju sa plaketom dobili su i mr. Novica Ranđelović, profesor iz Niša, Biljana Petković, predsednik sindikalne oreganizacije  samostalnog sindikata Narodne biblioteke Stevan Sremac i Grozdan Mitić, predsednik sindikalne organizacije JKP Medijana Niš.

Dobitnici kolektivnih prizanja su: Fudbalski klub Sinđelić,Crveni krst Niš i sindikalna organizacija samostalnog sindikata JP Nišstan. Prvomajska priznanja na današnoj svečanosti u Nišu uručili su Miodrag Ranđelović i Olivera Bobić, predsednik i sekretar Saveza SS grada Niša.

Foto: N.M. 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Ovaj korisnik je poslao neprimeran komentar.

  • o boze…kakve gluposti,,,strasno

  • Dajte molim vas ne pisite svasta. Nagradjivati za propast srpske i svrljiske privrede one koji su jedni od krivaca za njenu propast.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *