Broj pregleda

Ipak konkurisano u roku sa potpunom dokumentacijom

za junice

U vezi realizacije Konkursa za nabavku steonih junica po  kom je opština Svrljig konkurisala kod Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede obaveštavamo javnost da je opština Svrljig u skladu sa Konkursom koji je raspisan od strane Ministartva konkurisala u predviđenom roku, odnosno 15. avgusta 2011. godine.

Kompletna konkursna dokumentacija je upućena zvanično preko pošte, a od Ministarstva poljoprivrede je dobijen odgovor da su oni u njihovoj službi za zajedničlke poslove zaveli zahtev 16. avgusta (što u postupku dostavljanja nema uticaja). Kako je po Zakonu o opštem upravnom postupku predviđeno da se kao datum dosatvljanja smatra datum koji se nalazi na poštanskom pečatu na koverti,  koji u ovom slučaju je 15. avgust, opština Svrljig je konkurisala u roku, a protiv Ministarstva je pokrenut upravni spor da se rešenje Ministarstva od odbijanju zahteva poništi.

  • Podsećamo da je  u prošloj godini,  potpisano pismo o namerama koje će omogućiti da se iz zapadne Evrope u Srbiju uveze 50.000 visokokvalitetnih steonih junica, gde još uvek nemamo nikakvih informacija o raspodeli ovih grla stoke.
Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.