Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ipak konkurisano u roku sa potpunom dokumentacijom

Podeli sa prijateljima:

za junice

U vezi realizacije Konkursa za nabavku steonih junica po  kom je opština Svrljig konkurisala kod Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede obaveštavamo javnost da je opština Svrljig u skladu sa Konkursom koji je raspisan od strane Ministartva konkurisala u predviđenom roku, odnosno 15. avgusta 2011. godine.

Kompletna konkursna dokumentacija je upućena zvanično preko pošte, a od Ministarstva poljoprivrede je dobijen odgovor da su oni u njihovoj službi za zajedničlke poslove zaveli zahtev 16. avgusta (što u postupku dostavljanja nema uticaja). Kako je po Zakonu o opštem upravnom postupku predviđeno da se kao datum dosatvljanja smatra datum koji se nalazi na poštanskom pečatu na koverti,  koji u ovom slučaju je 15. avgust, opština Svrljig je konkurisala u roku, a protiv Ministarstva je pokrenut upravni spor da se rešenje Ministarstva od odbijanju zahteva poništi.

  • Podsećamo da je  u prošloj godini,  potpisano pismo o namerama koje će omogućiti da se iz zapadne Evrope u Srbiju uveze 50.000 visokokvalitetnih steonih junica, gde još uvek nemamo nikakvih informacija o raspodeli ovih grla stoke.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano