Broj pregleda

Dvadeset godina čekali na ulicu

Deo ulice sedmi juli

Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, sa saradnicima i direktorom Direkcije za izgradnju grada, pre asfalitranja, obišao pripremne radove na najdužoj saobraćajnici u gradu. Meštani ulice 7.juli više neće morati da pešače po blatu kako bi stigli do najbliže prodavnice, škole ili autobuske stanice. U ovom delu su gotovo sve ulice asfalitrane i adaptirane počevši od naselja Magovac do Đurinačke ulice, a uskoro će i ulica 7. juli dobiti izgled moderne saobraćajnice.

Predsednik opstine sa mestanima

Naime, asfaltiranjem ove putne trake, svrljižani će dobiti bolju vezu sa gradom i ulicu paralelnu sa ulicom Vase Albanca, koja će služiti kao obilazni put, u toku rekonstrukcije ulice Vase Albanca, svim građanima i putnicima koji svakodnevno saobraćaju na ovoj relaciji.

  • Meštanin Aleksandar Mitić kaže da je svaki metar asfalta zlata vredan za stanovnike ovog naselja, posebno u kišnim danima i dodaje da se na njega čekalo više od dvadeset godina.
  • Ovo je možda mala stvar za nekog ko posmatra sa strane, ali nama je svaki asfaltirani metar dragocen. Napokon možemo kao ljudi da idemo do grada, bez opterećenja kako da skinemo blato sa cipela ili da li će nam se zaglaviti automobil – priča Srđan Milojić.

‘’ Ovo su osnovne stvari neophodne za normalan život koje moraju da imaju svi građani Svrljiga. U ovo delu ulice ima nekoliko privrednih subjekata koji su do sada otežano obavljali svoje delatnosti, takođe i veliki broj dece koja svakodnevno putuju do škole i grada a sve to u otežanim okolnostima. Slobodno možemo reći da je taj period iza nas, sve je spremno za asfaltiranje i početak nove ere za građane koji žive u ovom naselju, kazao je predsednik Miletić i dodao da se nastavak asfaltiranja očekuje u ulici Vidovdanskoj, a polako će se privoditi kraju svi započeti radovi koji su planirani za ovu građevinsku sezonu’’ .

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.