Led kida kablove

Svrljiška sela bez struje zbog problema sa ledenom kišom

Broj pregleda

Zbog težine leda koji se zadržava na strujnim kablovima u seoskim područjima dolazi do kidanja i problema u snabdevanju električnom energijom pa su mnoga sela u svrljiškoj opštini već duže vreme bez struje.

struja1

Predsednik opštine Miroslav Marković je povodom ovog problema razgovarao sa direktorm Elektrodistribucije u Svrljigu Miodragom Videnovićem.

Zbog vremenskih uslova koji su vrlo slični onima iz 2014. godine, imamo nažalost građane koji su bez struje. U kontaktu sam sa direktorom Elektrodistribucije i on mi je rekao da su ekipe na terenu i rade na sanaciji problema. Zbog otežanih uslova kablovi koji se postavljaju se konstantno kidaju zbog težine leda koji se na njih hvata, rekao je Marković.

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.

CALL CENTAR – UKOLIKO SE SITUACIJA POGORŠA

Ukoliko se situacija pogorša, sa snegom, ledenom kišom, nedostatkom vode za piće i strujom, oformićemo poseban broj telefona na koji će građani koji su ugroženi moći da se jave i iznesu svoje probleme, a opština će poslati adekvatnu službu i pomoć, rekao je predsednik opštine Miroslav Marković nakon obilaska Elektrodistribucije.

VIDEO (Svrljiška TELEVIZIJA)

Pročitajte i

Nekoliko sela bez struje do 14h

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije, zbog radova na dalekovodu bez struje do 14h ostaće nekoliko sela.  Naime, do 14h struju neće imati: deo sela

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Struja, ilustracija, foto: Redakcija

Pojedina sela i gradske ulice bez struje

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati sela: Kopajkošara, Popšica, Pirkovac i Labukovo. 

Ilustracija, foto: M.M.

Nekoliko sela i gradskih ulica bez struje

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Svrljig danas će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u nekoliko sela i gradskih ulica.  Naime, zbog radova  na

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.