Led kida kablove
Broj pregleda

Svrljiška sela bez struje zbog problema sa ledenom kišom

Zbog težine leda koji se zadržava na strujnim kablovima u seoskim područjima dolazi do kidanja i problema u snabdevanju električnom energijom pa su mnoga sela u svrljiškoj opštini već duže vreme bez struje.

struja1

Predsednik opštine Miroslav Marković je povodom ovog problema razgovarao sa direktorm Elektrodistribucije u Svrljigu Miodragom Videnovićem.

Zbog vremenskih uslova koji su vrlo slični onima iz 2014. godine, imamo nažalost građane koji su bez struje. U kontaktu sam sa direktorom Elektrodistribucije i on mi je rekao da su ekipe na terenu i rade na sanaciji problema. Zbog otežanih uslova kablovi koji se postavljaju se konstantno kidaju zbog težine leda koji se na njih hvata, rekao je Marković.

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: M.M.

CALL CENTAR – UKOLIKO SE SITUACIJA POGORŠA

Ukoliko se situacija pogorša, sa snegom, ledenom kišom, nedostatkom vode za piće i strujom, oformićemo poseban broj telefona na koji će građani koji su ugroženi moći da se jave i iznesu svoje probleme, a opština će poslati adekvatnu službu i pomoć, rekao je predsednik opštine Miroslav Marković nakon obilaska Elektrodistribucije.

VIDEO (Svrljiška TELEVIZIJA)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *