Svrljiške novine

Broj pregleda

Pomoć Ministarstva sporta

mladi svrljigKoordinator Kancelarije za mlade u Svrljigu Marko Mladenović i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, razgovarali su u Beogradu u Ministarstvu za sport o podršci i pomoći ove institucije mladima Svrljiga.

Oni su se sastali najpre sa šefom Odseka za saradnju sa mladima Zoricom Labudović gde su dobili čvrsta uveravanja za finasijsku pomoć u izradi Loklanog akcionog plana za mlade Svrljiga.

Razgovaralo se i povodom konkursa za finasiranje Akcije za promovisanje omladinskog aktivizma gde bi mladi Svrljiga imali šansu da apliciraju za sredstva u visini do 250.000 dinara.

Potom u prisustvu ministarke za sport Snežane Samardžić-Marković, Marko Mladenović na skupu Fonda za mlade talente, gde je jedan od četiri kandidata, potpisao je ugovor za apliciranje finasiranja postdiplomskih studija sa Pireus bankom.

Predsednik Miletić je iskoristio priliku da razgovara sa ministarkom Samardžić o pomoći za izgradnju sportskih terena u Svrljigu- za tenis i košarku kao i finasiranje nabavke sportske opreme za svrljiške takmičare. Ocenjuje se da Svrljig ima realne šanse za ostvarenja ovog projekta.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • “Ocenjuje se da Svrljig ima realne šanse za ostvarenja ovog projekta”-ali kako i kada?

  • sve mali miletici, ovi sminkeri za slikanje

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *