Svrljiške novine

Broj pregleda

Odložen turnir za večeras

Turnir55Turnir se odlaže zbog mogućeg nevremena u večernjim satima. Utakmice planirane za današnji dan odigraće se na kraju prvog kruga posle 15. jula 2011.godine.  Sutra su na programu sledeće utakmice :

19:00 Romantičari – Status (petlići)
19:40  Lukavica-Šljivovik – Beloinje (MZ)
20:30 Optika MG – Olimpik (pioniri)
21:20 R.K.Progres – Time sport (seniori)
22:10 Bolji život – Doktori (seniori)
23:00 Optika MG  – Vavilon (seniori)


NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

  • I da nema kise, ljudi ce da sede kuci i da gledaju tv, jer nam je vise ovo dosadilo,svake godine sve isto.Pa pogledajte samo gledaoce na tribinama ove slike i sve ce vam biti jasno.

  • ti pero za sport imas 4 leve noge, sta ocekujes da bude razlicito u fudbalu sem sto se menjaju dresovi? stvarno si bre biser za medalju. a kisa se sinoc rasipa 🙂

  • pa ja valjda znam da je tako, ali kazem u sustini da je postalo dosadno,svake godine da idemo na pastiriste da gledamo mali fudbal, (uz duzno postovanje svih ucesnika), i da nema nikakvih drugih desavanja po gradu, e na to sam mislio!

  • tebi i madonna da dodje, ti bi lupao gluposti… da mi je tvoj mozak da se odmorim 2 dana kao covek, a posle opet da mrzim sve zivo pored sebe samog

  • Ma briga me za vas sve koji se glupirate!Podrzavajte i dalje ovog ovde “predsednika” i neka vas zamajava svojim promaseniom planovima,i nekim lose organizovanim manifestacijama.Ja vam ne mogu nista,a i nemam vremena da se tu nadmecem oko nekih trica i kucina!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *