Search
Close this search box.
Broj pregleda

19 godina postojanja radio Bubamare Svrljig

Podeli sa prijateljima:

StudioZnačajna godišnjica Radio Bubamare Svrljig : Punih 19 godina rada i postojanja prve privatne radio stanice u jugoistočnoj Srbiji.

Radio Bubamara Svrljig počela je sa zvaničnim radom 13.maja 1992.god. Prvi glas na našem radiju bio je glas direktora Jovice Joce Miladinovića. Tada je Radio Bubamara Svrljig imala predajnik ručne izrade snage 10 w koga je napravio Ivan Miladinović. Radio Bubamara je prvi lokalni radio u opštini Svrljig.
Danas nakon 19 godina rada i postojanja naša medijska kuća je jedna savremena i moderna radio stanica, koja je skoro dve decenije gost u mnogim domovima svojih uvaženih slušaoca.
Program Radio Bubamare Svrljig danas se emituje 24 sata non stop.
Prateći potrebe naših slušaoca emitujemo :  informativne, političke, edukativno – obrazovne, dečije, kulturne, sportske i emisije muzičkog sadržaja. Za svoj dosadašnji rad dobili smo veliki broja priznanja a po sprovedenim anketama jedna smo od najslušanijih radio stanica u jugoistočnoj Srbiji. Trenutno naš program emitujemo na frekvenciji UKT FM 96,5 MHz frekvencija je dobijena na zadnjem konkursu Republičke Radiodifuzne Agencije (RRA). Zona servisa našeg predajnika je ok 75 % pokrivenosti naše opštine, naš program se sluša i u čitavom svetu putem interneta.  Ovih dana završavamo izradu antenskog stuba visne 20 metara koga će mo nakon dobijanja saglasnosti RATELA i dobijanja dozvole za dislokaciju predajnika postaviti na lokaciju sa koje će mo našim signalom pokriti čitavu opštinu Svrljig a i okolna mesta.

U planu je i emitovanje našeg programa na čitavom regionu jugoistočne Srbije kao i emitovanje u kablovskim sistemima i na satelitu.
Poboljšanjem naše čujnosti stvoriće se uslovi i za nova radna mesta u našoj medijskoj kući što nam je i cilj da uposlimo veći broj mladih ljudi koji žele da se bave poslom koji im mi nudimo.

Informativna redakcija Radio Bubamare

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano