Search
Close this search box.
Broj pregleda

Radi se, gradi se

Podeli sa prijateljima:

Radovi na infrastrukturnim objektima u Svrljigu počeli su u prolećnoj građevinskoj sezoni punom parom. Po naređenju predsednika opštine Svrljig Milije Miletića, istovremeno su otvorena tri gradilišta.

ulica ilije zivulovica

Očekujem da ćemo ove godine sredstvima iz budžeta i uz pomoć nadležnih ministarstava znatno poboljšati infrastrukturu u našem gradu. Po zahtevu građana, naredio sam da se preko Direkcije za izgradnju grada u ovoj sedmici finaliziraju radovi u Ulici Miodraga Sarajlije, gde se asfaltira 120 metara kolovoza. Potom u Ulici Riste Vujoševića za nekoliko narednih dana mora da se završi kanalizacija i osposobi kolovoz. Asfaltira se i 40 metara u Ulici Ilije Živulovića. Posebne zamerke i urgencije građana bile su za prilazni put do kapele na svrljiškom groblju. Već je urađena podloga sa tucanikom a u naredna dva-tri dana biće i ovaj deo asfaltiran, rekao je predsednik opštine Milija Miletić.

Prema kazivanju predsednika Miletića već u idućem mesecu biće započeti radovi na ostalim infrastrukturnim objektima prema planu gradske Direkije za izgradnju. On posebno ističe kampanju radova na infrastrukturnim objektima u selima svrljiške opštine. Naime, od lane ulaganih dva na dinar, ove godine opština će na svaki dinar koji meštani sela prikupe doplatiti tri. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da se na ovaj način efikasnije rešava uređenje prilaznih puteva i seoskih ulica pa je opština odlučila da pritekne u pomoć sa više sredstava. Ovo je ujedno i apel žiteljima sela da blagovremeno pokrenu akciju kako bi se u građevinskoj sezoni što više uradilo.

izvor:  Svrljig.rs

5 Komentara

 1. Ova slika govori ” ovaj,sto ga pokazujem,ne treba da se pojavljuje ovde”!

 2. Pa to su mega-projekti, koji se naravno nece uraditi.Ali mi se najviše brukamo na ovim sitnim i poslovima za pola sata sto mogu da se urade.Pogledajte,i dalje je most na prekonoškoj reci” vrzan”,, i nomko da namesti vezače.To sve govori o ozbiljnosti ove vlasti,i ” predsednika”!

 3. A najpametnije bi bilo , kad se vec nesto gradi, da se izgradi put do Prekonoske pecine.i crkve u “Rumenjaku”.Mada smo daleko od toga,ali da bar kazem.

 4. ali pazi taj recnik: “Naredio sam…”
  on “naredjuje”…
  pa nismo u vojsci bre, ne mozes ti da naredjujes a neko da kaze “razumem”
  Mnogo se osilio ovaj Cumela, ali dobro ko visoko leti nisko pada

 5. ….” Ich bestellte es durch die Direktion für den Bau dieser Woche den Abschluss der Arbeit auf der Straße Miodrag Sarajlija”.Kako to Hitlerovski zvuči ova rečenica koji je “predsednik” izjavio!.

Ekstra testera komerc

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Izrada web sajtova

Povezano