Broj pregleda
[post-views]

Radi se, gradi se

Radovi na infrastrukturnim objektima u Svrljigu počeli su u prolećnoj građevinskoj sezoni punom parom. Po naređenju predsednika opštine Svrljig Milije Miletića, istovremeno su otvorena tri gradilišta.

ulica ilije zivulovica

Očekujem da ćemo ove godine sredstvima iz budžeta i uz pomoć nadležnih ministarstava znatno poboljšati infrastrukturu u našem gradu. Po zahtevu građana, naredio sam da se preko Direkcije za izgradnju grada u ovoj sedmici finaliziraju radovi u Ulici Miodraga Sarajlije, gde se asfaltira 120 metara kolovoza. Potom u Ulici Riste Vujoševića za nekoliko narednih dana mora da se završi kanalizacija i osposobi kolovoz. Asfaltira se i 40 metara u Ulici Ilije Živulovića. Posebne zamerke i urgencije građana bile su za prilazni put do kapele na svrljiškom groblju. Već je urađena podloga sa tucanikom a u naredna dva-tri dana biće i ovaj deo asfaltiran, rekao je predsednik opštine Milija Miletić.

Prema kazivanju predsednika Miletića već u idućem mesecu biće započeti radovi na ostalim infrastrukturnim objektima prema planu gradske Direkije za izgradnju. On posebno ističe kampanju radova na infrastrukturnim objektima u selima svrljiške opštine. Naime, od lane ulaganih dva na dinar, ove godine opština će na svaki dinar koji meštani sela prikupe doplatiti tri. Dosadašnje iskustvo je pokazalo da se na ovaj način efikasnije rešava uređenje prilaznih puteva i seoskih ulica pa je opština odlučila da pritekne u pomoć sa više sredstava. Ovo je ujedno i apel žiteljima sela da blagovremeno pokrenu akciju kako bi se u građevinskoj sezoni što više uradilo.

izvor:  Svrljig.rs

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA