Stiglo proleće

Ukupan broj pregleda:

Stiglo proleceStiglo je proleće ali još uvek ćemo čekati sunce. Oblačno vreme praćeno sa povremenom kišom u Srbiji zadržaće se do sutra. Od srede do petka biće uglavnom suvo i sunčano, a za vikend ponovo sledi naoblačenje. Toplije dane sa temperaturom od oko 25 stepeni možemo očekivati tek oko Vasksra. Najtopliji dan do kraja ovog meseca biće petak. Očekivane jutarnje temperature kretaće se od nula do šest, a maksimalne od 15 do 20 stepeni. Međutim, takvo vreme neće potrajati. Već sledećeg dana doći će do pada temperature, tako da će jutarnje temperature u subotu i nedelju kretati od četiri do devet, a maksimalne dnevne od 13 do 17 stepeni. U periodu od 29. do 30. marta čeka nas novo zahlađenje, odnosno vreme slično današnjem, što znači da u višim planinskim delovima tada može da se očekuje još jedan sneg.

Slične vremenske prilike zadržaće se i u aprilu. Početkom sledećeg meseca čeka nas nešto topliji period sa maksimalnim temperaturama između 10 i 12 stepeni, dok se već sredinom tog meseca očekuje jače zahlađenje sa kišom.

– Ozbiljnije otopljenje kada će se dnevne temperature kretati oko 25 stepeni očekuje se posle 20, odnosno 25. aprila

Izvor: Blic

4 Komentar

  • Stiglo prolece ali je i dalje hladno i pada kisa, za sve to kriv je Milija Miletic i njegov USS i to mora da se zna da napisem jer ga nema Pera da pise o tome.Dakle Pero ako je za sve kriv mora i ovo da mu stavimo na teret !!!

    • Pera ti porucuje da urgiras da se malo sredi onaj „prostor“( da ne kazem djubre) do rampe , tamo gde pise da je nekadasnja evropska unija finansirala obnovu vodovoda.Onde se moze adaptirati i pretvboriti u parkung za vise vozila koja ne mogu da se parkiraju u centru ili „bioskopu“.Ovako je ovo ruglo i postaje opasno!

  • hahaha bravo Djoko upravu si 🙂

  • Pre ce Pera kojot da uhvati pticu trkacicu,nego sto ce ovaj ovde“predsednik“ da otvori neko preduzece!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *