‚‚Moj eko-vrtić‚‚

Ukupan broj pregleda:

Vrtic SvrljigU okviru projekta ‚‚Moj eko-vrtić‚‚ koji realizuje Narodna kancelarija predsednika Republike Srbije u saradnji sa Institutom šumarstva, u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ je postavljena nova igraonica za decu.

Projekat ‚‚Moj eko-vrtić‚‚ realizuje se u 25 opština u Srbiji sa ciljem obnavljanja sprava i igraonica koje postoje u okviru Predškolskih ustanova.

Danas je u Svrljigu, u Predškolskoj ustanovi „Poletarac“ realizovan prvi deo projekta postavljanjem nove igraonice za decu, a drugi deo projekta kojim je predviđeno doniranje sadnica za vrtić biće realizovan tokom aprila meseca.

8 Komentar

 • : )

 • ‘El to ovaj sa snimka???
  http://www.youtube.com/watch?v=OimRMJfJrPw
  Pravi dusebriznik, nema sta!!!!
  Obzirom da su zaposlili sve same G(ej)++– i zute kadrove, pa i treba nesto da „bace“ toj decici…
  Kakva briga za decu, a decji dodatak 1700,00 dinara, i to onaj ko tu crkavicu ostvari… Dao bih ja njima i cele 2000,00 din. da nakupuju svasta svojoj decici…. E zemljo, otvori se….

  • Pa da opusti narod,inace ce svi da polude!Poplava ih je zadesila svi depresivni,uplaseni,sta ce drugo da kaze,da ih kritikuje sto im se srusio most,je li?Nije ko ovaj ovde“ „.odmah da teli krave ili drugo stosta..

 • Pa ako prodju,pored onolikih barikada,onda ce da se srecno i bezbrizno igraju(2-3 meseca,dok se ne polomi)!

 • Pa mislim da kasno Eko vrtic u Svrljig dodje!Dece je sve manje,i ovo je tek samo kap u moru,potrebstina koje ovde fale!Bolje da su im dali neki novi namestaj unutra,posto je institut za sumarstvo da su posadili neku jelku ali,,,,cuti,dobro je!

  • Pazljivim citanjem vesti mogao si prijatelju da primetis da je ovo prvi deo projekta. Drugim delom predvidjeno je postavljanje sadnica. Slazem se da je natalitet generalno veliki problem ovog dela Srbije (i Svrljiga), ali bez ikakve zadnje namere zelim da postavim i jedno pitanje – Zasto se do sada (unazad desetak godina) niko nije setio vrtica, kako na drzavnom tako i na lokalnom nivou?

 • ma prekrsili se mnogo nisu trebali ovolko

 • More , bolje da su dali ćilo na cilo ovam, pri nas, nego sto su se arčili za decuvu, koj če im djavol,za nji su čokoladće,a mi ostadosmo ss suve guše!Teka bi dji po više cenili!

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *