Ukupan broj pregleda:

LEDIB

U Svrljigu je danas potpisan protokol zajedničke saradnje :  LEDIB programa  – Kraljevina  Danska, Udruženja Privrednika Mreža u Svrljigu, regionalne privredne komore i  loklalne samouprave o zajedničkim akcijama i programima  u cilju povećanja  obima proizvodnje i  smanjenju nezaposlenosti u ovoj sredini.

Za kratko vreme novoformirano udruženje privrednika Mreža okupilo je 17 članova  sa zadatkom da se omasovljava i kvalitetnije uključi u izradi programa, kaze Dragica Ristić, predsednik udruženja privrednika Mreža u Svrljigu.
Zajedničkim nastupom  i udruživanjem  privrednika uz korišćenje  potencijala svrljiškog  kraja ostvariće se bolja prezentacija privrednika i sredine obećali su svi učesnici – potpisnici saradnje.


1 Komentar

  • samo nek se udruzuju, ali od toga nema nista, ko i od svih programa koji su oni realizovali, sve je to mrtvo slovo na papiru,, pa neka nam ovi objasne ,koje su to preduzece do sada otovrili i da radi jos uvek. “ Ljudi, imamo planove,imamo kadrove, imamo projekte, ali nema ko to da pokrene“.nadamo se da ce u skorijem periodu demantovati , ali ,,,,,

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *