Search
Close this search box.
Broj pregleda

Zaharije nije nikada bio clan USS

Podeli sa prijateljima:

USS ZASTAVA

Povodom raznih špekulacija iznetih u sredstvima javnog informisanja vezanih za rad I funkcionisanje USS obaveštavamo javnost sledeće:
Gospodin Zaharije Trnavčević nije nikada bio član Ujedinjene seljačke stranke niti je podneo zahtev za pristupanje, ali je uvek smatran prijateljem stranke kao čovek koji je poznat po višedecenijskom zalaganju za agrar i selo i koji je u jednom trenutku pomogao rad stranke, ali zbog koncepcijskih razloga gospodin Zaharije Trnavčević otišao je svojim putem, na kome mu želimo sve najbolje.
Kada je u pitanju rad stranke i pozicija čelnih ljudi, Ujedinjena seljačka stranka održala je svoj Glavni odbor na kome je u skladu sa Statutom I normativnim aktima stranke doneta jednoglasna odluka da se redovna Izborna skupština stranke održi 25.decembra 2010.godine u Niškoj banji. Takođe, Glavni odbor je u skladu sa izbornom procedurom doneo Odluku da Milija Miletić bude kandidat za predsednika stranke o čemu je javnost na vreme obaveštena putem medija.
U vezi svega napred navedenog javno upozoravamo one koji izvrću predmetne činjenice da će snositi zakonske konsekvence ukoliko javnim istupom naruše ugled Ujedinjene seljačke stranke.

10 Komentara

  1. Magnus,nije tako bilo,ni jedno zvanicno obavestenje nije objavljeno da je Zaharije pristupio Uss-u.
    Molim te da ne govoris neistinu, a i uprtavu su sto ga nisu primili u stranku

  2. Znaci crko sam od smeha, kakva stranka i kakav predsednik. Ovo ljudi nema nigde. Nadam se samo da je gradjanima Svrljiga jasno ko ih vodi i gde ih vodi, i da ce na sledecim izborima ovaj osvojiti jedno 10 glasova.

  3. Zasto se potegnula sva ta polemika oko jednog nebitnog lika Zaharija? Pa to je njegova medijska kampanjica,covek pokusava da dok je ziv skupi jos par pristalica da bih ga glasali na izborima i tako uvalio dupe u neku fotelju, neke tamo nove stranke,seljacke,ili gradjanse. Da ste svi normalni kao sto se pravite da niste,postovali bih ste ovog coveka koji je bar nesto ucinio za ovaj grad,realno gledajauci jeste tako. Ne bitno dal je to iz nekog Ministarstva ili ne znam ni ja odakle,ali radi se.
    A na sledecim izborima koji nas ocekuju 2012.godine,ova stranka ce osvojiti jedno 10 odbornickih mesta a ne glasova.

    1. pa on nista nije uradio , ama bas nista samo je obecavao nesto veliko i od tih silnih obecanja ne mozemo mi da zivimo, znate i sami, nije uradio kablovsku, nije uradio tenisko igraliste , vodovod, ni jednu fabriku, ,,, i jos mnogo toga

  4. A sta je ovaj ucinio za Svrljig, ajde kazi Nikola, kad ga vec toliko volis i cenic. Jel to sto je potrosio 15 miliona za halu i napravio prostoriju za svadbe i ispracaje, jel to sto prvo asvaltira ulicu pa je posle nekoliko dana prekopava, jel to sto je ubacio sve njegove ljude iz stranke u opstinu. Na sledecim izborima je gotov, osvojice jedno 3 poslanicka mesta, jer ljudima u Svrljigu je jasno da je on tu samo zbog sebe i njegovih poltrona.

  5. SVRLJIG – Zaharije Trnavčević tvrdi da je predsednik Ujedinjene seljačke stranke i predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, “najuren” iz te partije.

    Iako je nedavno napustio redove Demokratske stranke gde je bio član Glavnog odbora i prema sopstvenoj izjavi pristupio Ujedinjenoj seljačkoj stranci, Zaharije Trnavčević kaže da je predsedniku te stranke, Miliji Miletiću “pokazao gde su vrata”.

    – Miletić je najuren. Otišao je kući jer nije želeo da dođe do sjedinjavanja ujedinjenih poljoprivrednika i privrednika. On je stranku hteo da zloupotrebi za svoje privatne ciljeve i po svaku cenu da ostane predsednik, iako nema kapacitete da bude ni predsednik opštine ni predsednik stranke. Ja njega više ne poznajem. Zloupotrebio je moj višegodišnji trud i trud naših saradnika i prijatelja i ja sam mu pokazao gde su vrata. Uz sebe ću imati većinu pravih domaćina i seljaka, a on će ostati na čelu Ujedinjene svrljiške stranke – kaže za Južne vesti Zaharije Trnavčević.

    Dok Trnavčević najavljuje osnivanje stranke “Bogata Srbija” i kaže da će uz Miletića ostati samo nekolicina svrljižana, Ujedinjena seljačka stranka zakazala je Skupštinu za 25. decembar u Niškoj banji gde je jedini kandidat za predsednika upravo Milija Miletić.

  6. Ne verujemo Zahariju jer mu je od glavniji saradnika “PRIVREDNIK”DJORDJE DJUKIC nekadasnji premijer Vojvodine covek koji je medju seljacima svog sela Gospodjinci ostavio neplaceni preko 100 vagona zitarica.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano