Search
Close this search box.
FOTO INFO
Broj pregleda

Renoviranje benzinske stanice u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Ovih dana počelo je renoviranje najstarije benzinske stanice u Svrljigu. Po svemu sudeći ”NIS” je odlučio da malo osveži i dotera izgled svoje pumpe u Svrljigu.

NIS-Benzinska-pumpa

Radovi se izvode na nivelisanju propusta i uređenju glavnog prodajnog objekta.

Radovi-NIS

Benzinska stanica uskoro dobija novi izgled.

3 Komentara

  1. Šta nam vredi Belmužijada i Janijada kad Svrljig nema gde da primi strane i domaće goste na prenoćište. Mi Svrljižani se s pravom pitamo koliko je opština prihodovala od ovih manifestacija. Koristi od toga su imale naše kafedžije Bora, Juga, Peca, Peda-Žigar. Pojedini rade na crno ne prijevljeni bez dozvole za rad da se bog sačuva,dobro da je prošlo bez trovanja kao sa pečurkama.
    Da pitamo predsednicu koliko ima upošljenih radnika u privredi? ako nezna neka pita Vladu -Špiku on bi trebalo da zna.Šta radi šef odseka za privredu kad ona i nepostoji više, bio bi on dobar šef odseka za finansiske projekte.
    Nama mladima kako u gradu tako i na selu ništa drugo ne preostaje nego da molimo boga da su nam živi i zdravi naši penzioneri jer nam je i fabrika pod vedrim nebom okrenula ledja a i od nje se nema računica.

  2. Drago mi je Gorane da si pitanje smeštaja stranih i domaćih gostiju baš ti postavio. Kažeš, mlad si čovek, a sa druge strane daj da žive penzioneri jer su oni očiti izvor prihoda kroz redovne penzije. Kako da spojimo to što oni stari znaju i to što vi mladi možete svojim umom i snagom tela, pa da se neke promene dese u Svrljigu. Imate li oko sebe vlasnike kuća koje se mogu uključiti u opremanje soba za iznajmljivanje, osnosno za izradu hostela. Možda bi bilo lakše od navedenog, ako bi se obratili onima koji su se samoorganizovanjem pokrenuli i ja vam tu preporučujem Social club Republik iz Užica. Stupite u kontakt sa Jovanom Obradović iz te NVO pa saznajte kako su oni krenuli u otvaranje hostela. Obratili su se za pomoć Mirjani Šćekić iz Erste bank, a ukoliko se i vi dobro organizujete u Svrljigu ta banka će pomoći vaše socijalno preduzetništvo, jer im je to specijalnost.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Praznik rada

Prvomajska čestitka predsednika opštine Svrljig Miroslava Markovića

Izbori 2024

Proglašena lista ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra” pod rednim brojem 2

Informacija za građane

Obaveštenje JKSP-a povodom nastupajućih praznika

Politika

Ovo su budući ministri u Vladi Republike Srbije

Izbori 2024

Saopštenje predsednika opštine Svrljig povodom navoda odbornika Petkovića

Izbori 2024

Novi DSS predao listu za lokalne izbore u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano