Search
Close this search box.
NAGRADA I SVRLJIŠKOM POLICAJCU
Broj pregleda

Nagrađeni najbolji policajci Nišavskog okruga

Podeli sa prijateljima:

dan-policije

Povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, najboljim policjacima iz Niša i šest okolnih gradova i opština juče su uručena priznanja. Među nagrađenima i Bogdan Ignjatović iz Policijske stanice Svrljig.

U nedelju, 23. jula, a povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, načelnik Nišavskog upravnog okruga dr Aleksandar Cvetković dodelio je ručne satove policijskim službenicima za izuzetan doprinos u izvršavanju najsloženijih bezbednosnih zadataka, rukovođenju jedinicama policije, suzbijanju terorizma, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i zaštiti života.

558304-1

Načelnik Cvetković nagradio je časovnicima Dejana Stefanovića (PU NIŠ), Vesnu Miladinović (PS Merošina), Sašu Petrovića (PS Aleksinac), Bogdana Ignjatovića (PS Svrljig), Živana Jovanovića (PS Gadžin Han), Milana Cekića (PS Doljevac), Milovana Lučića (PS Ražanj) i Zorana Kostića iz vatrogasno spasilačke brigade.

Načelnik PU Niš, Srđan Grekulović,  rekao je da su policajci svoje nagrade zaslužili dobrom organizacijom poslova, ostvarenim rezultatima i uspešnosti u radu. On je dodao da grad po prvi put povodom Dana policije nagrađuje najbolje policajce u protekloj godini i izrazio nadu da će to postati tradicija.

 

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano