Potraga

APEL: Proverite svoje vikendice i druge objekte po selima

Broj pregleda

Iz policije apeluju da svi građani, ukoliko su u mogućnosti, provere svoje objekte u selima, kuće, pojate i druge objekte, jer se već nekoliko dana vrši opsežna policijska potraga za Ninslavom Jovanovićem, poznatijem kao Malčanski berberin koji je pre devet dana oteo devojčicu Moniku Karimanović (12) iz niškog sela Suvi Do.

Policija Svrljig, foto: Svrljiške novine, arhivska fotografija
Policija Svrljig, foto: Svrljiške novine, arhivska fotografija

Svrljižani su se juče okupili da pomognu policiji, podelili su se u dve grupe i krenuli put Niševca, Plužine, Palilule i Prekonge i Prekonoške pećine.

Takođe, prema pisanju narodnog poslanika Milije Miletića, novo okupljanje građana koji žele da krenu i pomognu nadležnima u potrazi je ujutru u 6,55 časova ispred zgrade policije u Svrljigu.

Mole se svi građani koji imaju sumnju da je njihov objekat nasilno otvoren ili primete nešto neuobičajno na njihovim imanjima da jave policiji u Svrljigu na 018/821-025.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo