NAGRADA I SVRLJIŠKOM POLICAJCU

Nagrađeni najbolji policajci Nišavskog okruga

Broj pregleda

dan-policije

Povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, najboljim policjacima iz Niša i šest okolnih gradova i opština juče su uručena priznanja. Među nagrađenima i Bogdan Ignjatović iz Policijske stanice Svrljig.

U nedelju, 23. jula, a povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, načelnik Nišavskog upravnog okruga dr Aleksandar Cvetković dodelio je ručne satove policijskim službenicima za izuzetan doprinos u izvršavanju najsloženijih bezbednosnih zadataka, rukovođenju jedinicama policije, suzbijanju terorizma, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i zaštiti života.

558304-1

Načelnik Cvetković nagradio je časovnicima Dejana Stefanovića (PU NIŠ), Vesnu Miladinović (PS Merošina), Sašu Petrovića (PS Aleksinac), Bogdana Ignjatovića (PS Svrljig), Živana Jovanovića (PS Gadžin Han), Milana Cekića (PS Doljevac), Milovana Lučića (PS Ražanj) i Zorana Kostića iz vatrogasno spasilačke brigade.

Načelnik PU Niš, Srđan Grekulović, rekao je da su policajci svoje nagrade zaslužili dobrom organizacijom poslova, ostvarenim rezultatima i uspešnosti u radu. On je dodao da grad po prvi put povodom Dana policije nagrađuje najbolje policajce u protekloj godini i izrazio nadu da će to postati tradicija.

 

Pročitajte i

1 Komentari

  • Cestitam Bogdanu

Komentar

Your email address will not be published.