Search
Close this search box.
NAGRADA I SVRLJIŠKOM POLICAJCU
Broj pregleda

Nagrađeni najbolji policajci Nišavskog okruga

Podeli sa prijateljima:

dan-policije

Povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, najboljim policjacima iz Niša i šest okolnih gradova i opština juče su uručena priznanja. Među nagrađenima i Bogdan Ignjatović iz Policijske stanice Svrljig.

U nedelju, 23. jula, a povodom Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, načelnik Nišavskog upravnog okruga dr Aleksandar Cvetković dodelio je ručne satove policijskim službenicima za izuzetan doprinos u izvršavanju najsloženijih bezbednosnih zadataka, rukovođenju jedinicama policije, suzbijanju terorizma, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i zaštiti života.

558304-1

Načelnik Cvetković nagradio je časovnicima Dejana Stefanovića (PU NIŠ), Vesnu Miladinović (PS Merošina), Sašu Petrovića (PS Aleksinac), Bogdana Ignjatovića (PS Svrljig), Živana Jovanovića (PS Gadžin Han), Milana Cekića (PS Doljevac), Milovana Lučića (PS Ražanj) i Zorana Kostića iz vatrogasno spasilačke brigade.

Načelnik PU Niš, Srđan Grekulović,  rekao je da su policajci svoje nagrade zaslužili dobrom organizacijom poslova, ostvarenim rezultatima i uspešnosti u radu. On je dodao da grad po prvi put povodom Dana policije nagrađuje najbolje policajce u protekloj godini i izrazio nadu da će to postati tradicija.

 

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano