Nagrađen policajac Boban Blagojević

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović juče je uručila ručni sat, notes i kalendar policajcu Bobanu Blagojeviću – vođi sektora PS Svrljig za zasluge na polju bezbednosti.

Policija svrljig

Uručivanju poklona, u znak zahvalnosti ljudima koji održavaju red i mir u gradu, prisustvovali su i načelnik svrljiške policije Nenad Živković i narodni poslanik Milija Miletić.

Policija Svrljig ast

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović iskoristila je priliku i zahvalila se Policijskoj stanici Svrjig na dobroj saradnji i očuvanju stabilnog javnog reda i mira na teritoriji cele opštine.

Pročitajte i

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

1 Komentar

  • Koji javni red i mir odrzavaju ?Malopre setam selom i za divno cudo sreo sam dva coveka i dva kera!Kerovi su setali na cetri noge a ovi sto setaju na dve noge njih niko nije mogao da vidi.Sad se sve prati preko kamera iz tople kancelarije.Cumela je stvorio sajber policiju koja preko monitora regulise sve.

    4
    2

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *