Search
Close this search box.
BRANISLAV MIHAJLOVIĆ
Broj pregleda

Izabran novi direktor Direkcije za izgradnju Svrljiga

Podeli sa prijateljima:

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Svrljig, jedanaestoj po redu, usvojene su mnoge Odluke i predlozi, a između ostalog izabran je i novi direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Branislav Mihajlović.

direktor-direkcije

Inače, za obavljanje ove funkcije konkurisali su Srđan Đorđević – sada već bivši v.d. direktor Direkcije, Radiša Savić – bivši direktor ITK-a Svrljig (tekstilni kombinat) i bivši predsednik OO Pokreta Socijalista i OO Dveri Svrljig i Branislav Mihajlović – dugogodišnji radnik komunlnca, odnosno tehnički direktor JKSP Svrljig iz Svrljiga.

Naime, Komisija za izbor i imenovanje nagrada i javnih priznanja, na svojoj sednici, većinom glasova odlučila je da Srđan Đorđević, biviši v.d. direktor Direkcije ne ispunjava uslove za raspisano radno mesto direktora, te su preostala dva kandidata, odnosno Radiša Savić i Branislav Mihajlović, danas birani na 11. sednici SO Svrljig. Većinom glasova odbornika Skupštine opštine Svrljig odlučeno je da u buduće funkciju direktora JP Direkcije za izgradnju Svrljiga, umesto Srđana Đorđevića, obavlja Branislav Mihajlović – do danas tehnički direktor Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig iz Svrljiga.

Istog dana izabran je i novi-stari direktor JKSP Svrljig Igor Davidović, inače jedini kandidat za ovo direkotrsko mesto.

4 Komentara

  1. Dobar je izbor direktora direkcije, nadam se da ce se stvoriti uslovi da se nase generacije (86′,87′,88′) koje su najvise otisle iz Svrljiga nekad i vrate i pomognu razvoju zajednice.
    Pozdrav za cika Baneta!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano