Search
Close this search box.
Novine i problemi!
Broj pregleda

Predavanje iz oblasti poljoprivrede – ,,Prolećna setva” i ,,e-Agrar”

Podeli sa prijateljima:

U petak, 9. februara 2024. godine, s početkom u 10:00 časova, u sali SO Svrljig održaće se edukativno predavanje iz oblasti poljoprivrede pod nazivom “Prolećna setva – e-Agrar”.

Predavanje, foto: I.T.
Predavanje, foto: I.T.

Ovaj događaj ima za cilj informisanje poljoprivrednika o najnovijim trendovima i problemima vezanim za prolećnu setvu kukuruza, posebno fokusirajući se na aspekte elektronske poljoprivrede.

Na predavanju će govoriti Suzana Rašić, predstavnica Poljoprivredno savetodavne stručne službe Niš, i diplomirani inženjer poljoprivrede Ljubiša Pavlović, predstavnik kompanije ,,ZEMUN POLjE ZP hibridi”.

Pored toga, prisutni će imati priliku postaviti pitanja i deliti svoja iskustva sa stručnjacima u oblasti poljoprivrede. Predstavnici službe za poljoprivredu Opštine Svrljig takođe će biti prisutni kako bi pružili podršku i odgovorili na lokalna pitanja.

Pozivamo sve zainteresovane poljoprivrednike da prisustvuju ovom događaju, steknu korisna saznanja o prolećnoj setvi i elektronskim inovacijama u poljoprivredi, te aktivno učestvuju u razmeni informacija i rešavanju problema koji se javljaju tokom vegetacije.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano