Svrljiške novine

BRANISLAV MIHAJLOVIĆ
Broj pregleda

Izabran novi direktor Direkcije za izgradnju Svrljiga

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Svrljig, jedanaestoj po redu, usvojene su mnoge Odluke i predlozi, a između ostalog izabran je i novi direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljiga Branislav Mihajlović.

direktor-direkcije

Inače, za obavljanje ove funkcije konkurisali su Srđan Đorđević – sada već bivši v.d. direktor Direkcije, Radiša Savić – bivši direktor ITK-a Svrljig (tekstilni kombinat) i bivši predsednik OO Pokreta Socijalista i OO Dveri Svrljig i Branislav Mihajlović – dugogodišnji radnik komunlnca, odnosno tehnički direktor JKSP Svrljig iz Svrljiga.

Naime, Komisija za izbor i imenovanje nagrada i javnih priznanja, na svojoj sednici, većinom glasova odlučila je da Srđan Đorđević, biviši v.d. direktor Direkcije ne ispunjava uslove za raspisano radno mesto direktora, te su preostala dva kandidata, odnosno Radiša Savić i Branislav Mihajlović, danas birani na 11. sednici SO Svrljig. Većinom glasova odbornika Skupštine opštine Svrljig odlučeno je da u buduće funkciju direktora JP Direkcije za izgradnju Svrljiga, umesto Srđana Đorđevića, obavlja Branislav Mihajlović – do danas tehnički direktor Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig iz Svrljiga.

Istog dana izabran je i novi-stari direktor JKSP Svrljig Igor Davidović, inače jedini kandidat za ovo direkotrsko mesto.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Samo napred Bane. Možeš ti to, možeš ti to.

  • Komentar

  • Bane, cestitamo na postavljenju i zelimo ti puno uspeha u radu.

  • Dobar je izbor direktora direkcije, nadam se da ce se stvoriti uslovi da se nase generacije (86′,87′,88′) koje su najvise otisle iz Svrljiga nekad i vrate i pomognu razvoju zajednice.
    Pozdrav za cika Baneta!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *